DEDESİNİN RAKISINI İÇTİ

Çorlu'da dedesinin rakısını içen 18 aylık Eralp V., hastanelik oldu! Küçük çocuk ilk tedavisinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

GÜNDEM 3.09.2014 18:11:00 0
DEDESİNİN RAKISINI İÇTİ

Çobançeşme Mahallesinde yaşanan olayda, iddiaya göre; 18 aylık olan Eralp Bebek evde dedesinin bardaktaki rakısını annesinin ve dedesinin bir anlık dalgınlığı ile içti. Bir süre sonra bebeğin hareketlerinin değiştiğini gören anne Alya V., hemen bebeği alarak önce Çorlu devlet hastanesine götürdü. Burada anneye çocuğukta bir şey olmadığı söylendi. Bunun üzerine anne Alya V., bu kez bebeği Özel Şifa hastanesine getirdi. Burada hastanenin acil servisinde tedavi altına alınan Eralp bebeğin yapılan testlerinde şeker değerinin yüksek olduğu tespit edildi.

 

TEKİRDAĞ SEVK EDİLDİ

Özel Şifa hastanesinde ilk tedavisinin yapıldığını belirten Acil Servis Sorumlusu Başhekim Yardımcısı Dr. Çetin Üçecam, bebeğin hastaneye geldiğinde alkollü olduğu bunun içinde ilk olarak hemen serum takıldığını ve daha sonra ise Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini belirtti.  Eçecam,  “Bebeğin geldiğinde yapılan muayenesinde kan değerindeki alkolün yüksek olduğu tespit ettik. Alkol oranın tespit edilmesi için Tekirdağ Devlet hastanesine sevki gerçekleşti”dedi. Tekirdağ Devlet hastanesinde tedavisi süren Eralp bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildı.