Umuda yolculuk TIR dorsesinde son buldu

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri önceki gün başarılı bir operasyona imza attı. İstanbul'dan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesiâ€??

GÜNDEM 2.09.2014 15:29:00 0
Umuda yolculuk TIR dorsesinde son buldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikaya mal almak için gelen bir TIR'da, 4 Suriyeli kaçak göçmen yakalandı.

 

DÖRT SURİYELİ YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre İstanbul Selimpaşa’dan hareket eden 31 U 6314 plakalı TIR Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikadan mal almak için Kapaklı’ya geldi. TIR’da dört adet Suriye uyruklu vatandaşın olduğu ihbarı üzerine fabrikaya giden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri tırın iplerinin çözülmüş olduğunu fark etti.

Yapılan detaylı aramada TIR dorsesinde yasal yüklerin arasına gizlenmiş vaziyette yasadışı olarak yurt dışına çıkmaya çalışan Suriye uyruklu 4 kaçak göçmen yakalandı.

 

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Operasyonla ilgili araç sürücüsü göz altına alırken, yakalanan kaçak göçmenler ise Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne gönderildi. 4 Suriyeli mültecinin emniyette ki ifadesinde ülkede ki sorunlar nedeniyle Kosova’ya yasa dışı yollarla kaçmak istedikleri öğrenildi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği Ekipleri ilçe merkezinde kaçakçılara ve insan tacirlerine karşı yönelik operasyonların devam edeceğini belirtti.

 

Haber/Gökhan YILMAZ