Kozuva'dan Karagöz'e hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, yönetim Kurulu üyesi Murat Seymen ve Sinan Sifil ile birlikte dün saat 14.30'

GÜNDEM 29.08.2014 16:23:00 0
Kozuva

“GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINIZDAN EMİNİM”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu gün size hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Biraz geç oldu. Nedeni ise siz başkan seçildiğinizden birkaç gün sonra da Ramazan araya girdi bu arada bizim işlerinde yoğunluğu nedeniyle ziyaretimiz bu güne kısmet oldu. Sizlerin bu kurumun başına seçildiğinize çok sevindim. Görevi layıkıyla yapacağınızdan da eminim. Şahsım olarak ta Oda olarak da yanındayız. Bizim yapabileceğimiz yada destek olacağımız konularda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

 

“ZİYARETİNİZDEN ONUR VE GURUR DUYDUM”

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’de konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladı. Başkan karagöz, “Bu gün ÇTSO Başkan ve yönetimini ağırlamaktan onur ve gurur duydum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası hem sanayi, hem büyük esnafı hem de küçük esnafı bünyesinde temsil etmiş olmasıyla ve bu kurumun başında da sizin gibi çok sevdiğim değerli bir kardeşimin olmasında onur ve gurur duyuyoruz. Sayın Başkan Süleyman Kozuva’nın odanın başında olması bizim için ayrıca büyük bir güçtür. Sizlerinde görevinizi en iyi şekilde yapmakta olduğunuzu gözlemliyor ve iyi yolda olduğunuzu görüyorum. Birlikte daha iyi bir Çerkezköy için güç birliği içinde çalışmaktan da onur duyarım” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN