ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan, " Bozuk yolları onarıyoruz"

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Organize Sanayi Bölgesi içindeki Atatürk Caddesi'nin kısmen bozuk olan kısımlarında onarım çalışmaları başlattı. Başlatılan yol onar?

GÜNDEM 28.08.2014 12:57:00 0
ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan,

 ÇALIŞMALAR ATATÜRK CADDESİNDE 3.5 KİLOMETRELİK KISIMINDA YAPILIYOR

ÇOSB  Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, çalışmaların Eylül ayı içinde tamamlanacağını belirterek, “Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Caddesi’nde de daha önce beton olan zemini asfaltlayacağız. Şu an çalışmalarımız Atatürk caddesinde kısmen bozuk olan Altın İplik fabrikasına kadar olan üç buçuk kilometrelik alan içinde çalışmalar sürüyor. Bu caddemizde bozulan bazı noktaları kademe kademe açarak tamiratlarını kullanışlı hale getirerek yapıyoruz” diye konuştu. Özdoğan, Atatürk caddesindeki çalışmaları Temmuz ayı içinde başlattıklarını ve Eylül ayı içinde tamamlanmasının planlandığını da belirtti.

 

“DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR”

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, çalışmaların vardiya çıkışlarında servis araçlarının yoğun olduğu saatlerde trafik sıkışıklığının geçici olarak yaşandığını ancak bu sıkışıklığın çalışmaları etkilemediğini de belirtti.  Özdoğan, “Yol çalışması nedeniyle zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor olsa da bu çalışmaları etkilemiyor. Yapılan bu çalışmalarda sanayicimizin ve işçilerimizin hoş görüsüne sığınıyoruz. Çalışmalar Eylül ayı içinde tamamlanarak yol da tamamen trafik akışı düzenli şekilde akacak” dedi.

 

“DERİNLİĞE İNİLİYOR”

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, yapılan çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesindeki bozuk kısımların onarım çalışmalarında yoldaki bozuk noktalarda yetmiş santim ile bir metre derinliğe kadar inildiğini de belirterek, “ Yapılan çalışmalar çok titiz bir çalışma ile sürdürülüyor. Onarım yapılan yerlerde yer yer yetmiş santim ile bir metre kadar derinliğe iniyoruz ve zemin sağlamlaştırıldıktan sonra çelik perde beton döküldükten sonra asfaltlaması yapılıyor. Bu nedenle bir şekilde yolun altyapısını yeniden yapıyoruz. Üstlenici firmanın çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesi’nde yapılan bu çalışmalardan sonra bu kısımda yol sorunu tamamen ortadan kalkacak” diye konuştu.

 

“ BETON OLAN CUMHURİYET CADDESİNİDE  ASFALTLAYACAĞIZ”

Özdoğan, Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından da daha önce beton  kaplama yapılan ve asfaltı dökülmeyen  Cumhuriyet Caddesinin asfaltlanacağını ve sonrada diğer beton yolların asfaltlarının döküleceğini belirtti. ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan, “Beton yollarda da asfaltlama çalışması yapacağız. Öncelikle Cumhuriyet Caddesinde ve sonrada diğer beton yolların asfaltlanması yapılacak. Yapacağımız bu çalışmalar şu yapılan çalışmalardan daha da kolay ve daha seri şekilde olacak. “diye konuştu.

 

 Haber / Seyit SÜREN