Vatandaşlar çözüm istediler

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 3 yıl önce yaptırdıkları mantolamanın dökülmesi sonucu mağdur olduklarını iddia eden Ender Yuvam Sitesi sakinleri, güvenliklerinin tehlikede olduğunu söyledi.

GÜNDEM 27.08.2014 16:33:00 0
Vatandaşlar çözüm istediler

“MAĞDUR OLDUK”

Lüleburgaz Sevgi Mahallesi, Ender Yuvam Sitesi sakinleri, 3 yıl önce yaptırdıkları mantolamanın bozulmasından dolayı mağdur durumda olduklarını kaydetti. Binanın mantolama malzemesinden kopan parçaların oyun oynayan çocuklarının üzerine düşmesinden korkan site sakinleri, soruna çözüm aradıklarını belirtti. 

 

“BUNUN HESABINI KİM VERECEK”

Site yöneticisi Sabiha Öztürk, "3 yıl önce Ender Yuvam Sitesi olarak mantolama işlemi yaptırmak için başvuruda bulunduk. Şirket, mantolamayı yaptıktan daha 3 yıl sonra apartmanların mantolamaları düşmeye başladı. Bunun üzerine şirketi aradık ancak telefonlarımızı açmadı. Site sakinleri olarak paramızın boşuna gittiğini düşünüyoruz, mağdur durumdayız" dedi.  Düşen mantolamalar nedeniyle zor durumda olduklarını dile getiren Öztürk, "Güvenliğimiz tehlikede. Bahçede oynayan çocuklarımızın, evine gidip gelen bizlerin başına herhangi bir şey düşerse bunun hesabını kim verecek?" ifadelerini kaydetti.

 

Haber Merkezi