Kapaklıspor'dan olumlu prova

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık karşılaşmasında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor ile karşı karşıya ge

SPOR 25.08.2014 20:02:00 0
Kapaklıspor

Geçtiğimiz sezon Sitespor’un ardından sezonu ikinci sırada tamamlayarak yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanan Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hafta boyunca hazırlıklarını kondisyona dayalı bir şekilde sürdüren Süper Amatör Lig temsilcimiz ilk hazırlık maçında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor ile karşı karşıya geldi.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Önceki gün Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takım da galibiyet için çıktı. Kapaklıspor’da yeni transferler ilk onbirde yer aldı.Karşılaşmaya her iki takım da etkili başladı. Kapaklıspor ilk dakikalarda sağ kanattan etkili bir hücum geliştirerek ileride gol aradı. Güneşlispor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla Kapaklıspor kalesinde gol bulmaya çalıştı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde her iki takımın da geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresin de yaptığı oyuncu değişiklikleri ile iyi başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 60.dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Sezer şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Güneşlispor ise sol kanattan hücumlar geliştirerek Kapaklıspor kalesinde beraberlik golünü aradı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“ÇOK CAN YAKACAĞIZ”

Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Günde tek antrenmanla çalışmalarımız sürüyor. Futbolcularımız oldukça hırslılar. Ligin başında forma aslanın ağzında olacaktır. Hocamız, oyuncuları yeni yeni tanımaya başladı. Kamp döneminde kim iyi performans sergilerse ligin ilk haftasında 11’de kendisine yer bulacak. Ancak şunu söylemem gerekirse bu ligde çok takımın canını yakacağız. Buna olan inancım tam.”diye konuştu.

 

“İYİ OYNADIK”

İlk hazırlık karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Dilsiz “ Hazırlık döneminde ilk hazırlık karşılaşmasında İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Güneşlispor ile karşı karşıya geldik. Rakibimiz karşısında maça iyi başladık. İstediğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen golü bulamadık. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde İstanbul ekibi pozisyon bulmasına rağmen istediğini elde edemedi. İkinci devre bulduğumuz golle karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldık. Konuk ekip Süper Amatör Lig hafta başlayacağı için sezon hazırlıklarına bizden önce başladı. Hazır bir takıma karşı böyle bir galibiyet almak bizleri çok mutlu etti. Bütün futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

OYUNCULARINI KUTLADI

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu “Yeni sezon hazırlıklarımızı bir haftadır Kapaklı’da sürdürüyoruz. Günde tek idman yaparak yeni sezona hazır bir şekilde girmeye çalışıyoruz. İlk hazırlık karşılaşmasında ise bizim gibi Süper Amatör Ligde mücadele edecek İstanbul temsilcisi ile karşı karşıya geldik. İlk devre rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen istediğimiz golü bulamadık. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise oyuncu kardeşlerimiz üstün bir performans sürdürerek galibiyeti aldılar” dedi.

 

“TAKIMDAN MEMNUNUM “

Takımın uyumundan memnun olduğunu belirten Kuzu “ Yeni bir takımız. Oyuncularımız birbirleri ile yavaş yavaş kaynaşıyorlar. İlerleyen günlerde yapacağımız hazırlık maçları ile birlikte yeni sezona müthiş girmek istiyoruz. Ben oyuncularımızın performansından son derece memnunum. Rakibimiz İstanbul Güneşlispor’a yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/ Ahmet KARDEŞ