Çerkezköy Belediyesi sünnetlere başladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, maddi durumu iyi olmayan 180 çocuğu sünnet ettireceklerini söyledi. Sünnetlerin 25 Ağustos Pazartesi günü itibariyle saat 14.00'te Optimed Hastanesi'nde başladÄ?

GÜNDEM 25.08.2014 18:48:00 0
Çerkezköy Belediyesi sünnetlere başladı

“OPTİMED HASTANESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,dün saat 15.00’te Çerkezköy Belediye Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu ile birlikte Optimed hastanesi yönetimine sünnette verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.Başkan Akay ve Halimoğlu’nu Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ayhan Akbıyık, Hastane Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan başhekim odasında ağırladı. Başkan Vahap Akay, “Öncelikle Optimed hastanesine belediyemizin sünnetine katkı vermesinden son derece memnunuz ve hastane yönetimine bizlere verdikleri katkı ve destek için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

 

KATKI VE DESTEK VERMEKTEN  ONUR DUYUYORUZ

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan’da yaptıkları konuşmada, “Optimed Hastanesi olarak böyle güzel bir organizasyonda bizimde katkımızın bulunmasından bizlerde onur duyuyoruz.Çerkezköy belediyesi bizim belediyemizdir. Bu organizasyonda Hastane olarak vatandaş ve belediye memnuniyetinde katkı ve desteğimiz olması bir Çerkezköylü olarak bizleri de mutlu ediyor. Belediyemizin bu tür organizasyonlarına her zaman katkı ve destek vermeye hazırız ve vereceğiz. Hastanemizde sünnetler konusunda uzman üroloji ve Çocuk cerrahi hekimlerinin kontrolünde yapılıyor.”dedi.

 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEDİ

Belediye Başkanı Vahap Akay, Optimed  hastanesi yönetimi ile birlikte sünnet olan çocukların yanına gitti ve her birine ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sundu. Sünnet çocukları ve aileleri ise Başkan Akay’a bu organizasyon için teşekkür ettiler.Başkan Vahap Akay daha sonra  Ahmet Turan adlı bir çocuğun sünnetinde kirvelik yaptı.

 

 SÜNNET İÇİN 163 MÜRACAAT OLDU KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Başkan Vahap Akay, Sünnet  kayıtlarının okullar yaz tatiline girdikten sonra 15 Haziranda başladığını da belirterek, “15 Haziran’da  Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğümüzde başlayan sünnet kayıtlarına Pazartesi gününe kadar 163 kişi müracaat ederek kayıt yaptırdı. Sünnet kayıtları devam ediyor. Bu yıl 180 çocuğumuzu sünnet ettirmeyi planladık. Yani bu yılki sınırımız 180 kişi”diye konuştu.

 

HER GÜN 20 ÇOCUK SÜNNET EDİLECEK

Başkan Vahap Akay, bu gün itibariyle başlayacak olan sünnetlerin her gün  20-25 çocuğun sünnetlerinin yapılacağını belirterek, “Çocukların sünnetleri hastanede  tamamen steril ortamda ve konusunda uzman doktorlar tarafından yapılacaktır. Belediyemize çocuklarını sünnet ettirmek için müracaat eden ailelere arkadaşlarımız yardımcı olmaktadırlar.”diye konuştu. Belediye Başkanı Vahap Akay, sünnet olan çocuklar için  güzel bir eğlence de yapmayı planladıklarını  ancak şu anda bu konuda şölenin tarih ve detaylarının belli olmadığını bu konuda programın belli olmasıyla birlikte kamuoyuna duyuruda bulunacaklarını da belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN