Konteynır ihalesine 5 firma katıldı

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçede temzilik faaliyetlerinde kullanılmak üzere 500 adet çöp konteynırı alacak. Bu kapsamda İhale Komisyon Başkanlığı'nda dün saat

GÜNDEM 22.08.2014 13:18:00 0
Konteynır ihalesine 5 firma katıldı

Çerkezköy Belediyesi, ilçe merkezi ile Veliköy ve Kızılpınar Mahallelerine yerleştirilmek üzere alacağı 500 çöp konteynırı için dün sabah ihaleye çıktı.

 

TOPLAM 5 FİRMA KATILDI

Ercan Kaya’nın başkanlık ettiği İhale Komisyonu’nda Adem Kızılbuğa, Mehmet Pektaş, Elif Sönmez  ve Ozan Seyrekbasan ise komisyon üyesi olarak hazır bulundu. Yaklaşık maliyeti 160 bin 500 TL olan Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çöp Konteynırı Alımı İşi İhalesi’ne toplam beş firma katıldı.

 

İLÇENİN MUHTELİF NOKTALARINA YERLEŞTİRİLECEK

İlçe Merkezi ile ilçeye sonradan bağlanan Veliköy ve Kızılpınar Mahalleleri’ne yerleştirilmesi planlanan 500 adet konteynır alım ihalesine katılan firmalardan SHG Elektrik Yapı İnşaat 149 bin 500 TL teklifte bulundu. Verksan Yer altı ve Yerüstü Konteynır Sistemleri firmasının 149 bin 500 TL, Tonay Çevre Temizlik firmasının da 168 bin TL teklif verdiği ihalede Özgül SAÇ firması ise 148 bin 500 TL teklifte bulundu.

 

EN DÜŞÜK TEKLİF 129 BİN TL

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çöp Konteynırı Alımı İşi İhalesi’nin en düşük teklifini ise 129 bin TL ile Set Metal İmalat friması verdi. İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucu belirlenecek. İhaleyi en düşük teklif veren firmanın kazanması halinde ihalede yaklaşık yüzde 20 oranında tenzilat gerçekleşmiş olacak.

 

İŞİN SÜRESİ 60 GÜN

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çöp Konteynırı Alımı İşi İhalesi’ni Set Metal firmasının kazanması halinde, 10 gün içinde sözleşme imzalanacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından yüklenici firma, 500 adet çöp konteynırını 60 gün içinde Çerkezköy Belediyesi’ne teslim edecek.

 

Haber / Gökhan TEKER