Sünnet Şöleninin programı belli oldu

Ergene Belediyesi 5-6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 1. Boza Festivali ve Sünnet Şöleni programını katılacak olan sanatçıları açıkladı.

GÜNDEM 20.08.2014 16:51:00 0
Sünnet Şöleninin programı belli oldu

“SEVİNÇLERİNE ORTAK OLACAĞIZ”

5 Eylül'de Bilal Habeşi Yeşiltepe Camii Açık Hava Tiyatrosunda mevlüt ile başlayacak program kapsamında 6 Eylül tarihinde kortejle boza tanıtımın ardından kına gecesinde Burcu Ulukaya ve Seda Çakmak’ın sahne alacağı belirtildi. 7 Eylül tarihinde pop müziğin sevilen isimlerinden Betül Demir ve Yusuf Güney konseri ile şölen programı sona erecek.

Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini yerine getirmek istediklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ancak maddi durumu elverişli olmayan ailelere yönelik düzenlediğimiz bu etkinliği Ergene'de geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Hayatlarının dönüm noktalarından biri olan sünnet merasimlerinde, çocuklarımıza ve aileleriyle bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Etkinlikler çerçevesinde çocukların sevinçlerine ortak olacağız. Sosyal sorumluluklarının bilincinde bir belediyecilik anlayışı sürdürerek, Ergene’de ilkleri yaşatmaya ve yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

 

Haber Merkezi