Vizespor'un yeni Başkanı 'Aykanat' oldu

Geçtiğimiz sene Kırklareli 1. Amatör Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve ligi şampiyon olarak tamamlayan "Kobralar" lakaplı Vizespor'un yeni Başkanı Egemen Aykanat oldu.

SPOR 19.08.2014 20:31:00 0
Vizespor

“ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ”

2014-2015 Sezonunda Kırklareli Amatör Süper Liginde mücadele edecek olan Vizespor’un yeni Başkanı “Egemen Aykanat” oldu.Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Genel Kurul seçiminde Başkanlık koltuğuna tek liste olarak katılan Egemen Aykanat, Genel Kurul sonucunda Vizespor’un yeni Başkan seçildi. Başkanlık koltuğuna layik görüldüğü için mutlu olduğunu söyleyen Egemen Aykanat, Vizespor’un başarısı için yönetimle birlikte ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Aykanat “  Öncelikle Vizespor’un Başkanlık görevine layik görüldüğüm için son derece mutlu ve gururluyum. 1925 yılında kurulan ve Kırklareli’nin en köklü kulüplerinden biri olan Vizespor’un yeni dönemde başarısı için çok çalışıp elimizden geleni yapacağız. Geçtiğimiz sene iki yıl aradan sonra yeniden Amatör Süper Ligi’ne yükseldik.  Bu sene Amatör Süper Lig’in büyük bir heyecana sahne olacağını düşünüyorum. Mütevazi kadromuzla geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yılda Vizespor olarak son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız, dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Vizespor Başkanı Egemen Aykanat’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı; Necati Kabak As Başkan, Erdi Kılıçaslan As Başkan,Güçlü Uğurlu As Başkan, Ahmet Demirtaş As Başkan ,Fuat Kurt Genel Sekreter, Turgut Fındık Genel Sekteter, Umut Vardar Teknik Manejer, Okan Akyıldız Teknik Manejer, Ozan Kayganacıoğlu Genel Kaptan, Özkan Öztürk Genel Kaptan, Ercan Demir Topcuoğlu Genel Kaptan, Cansel Seçkin Şube Sorumlusu, Selçuk Vardar Sayman, Şükrü Nail Özgür Alt Yapı Sorumlusu

 

Haber Merkezi