Albayrak: Tekirdağ, şantiyeye dönecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşların sorunlarını sıkıntılarını yerinde dinlediklerini söyledi.

GÜNDEM 18.08.2014 14:02:00 0
Albayrak: Tekirdağ, şantiyeye dönecek

YILBAŞINA KADAR YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Albayrak, Hayrabolu’da bir dizi ziyarette bulundu. Hayrabolu'da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, Hayrabolu'ya bağlı Lahana, Buzağcı, Büyükkarakarlı, Dambaslar ve Büyükkarayahşi Mahallelerini ziyaret etti. Köyleri ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiklerini dile getiren Başkan Albayrak, "Sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinleyerek o doğrultuda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her zaman söylediğim gibi 3 ay sonra ayağa kalkacağız. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız” dedi.

 

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

2015 itibari ile tüm Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hizmet atağını başlatacağız. Bu geçiş sürecinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak köylerimize de en iyi hizmeti götürmek için köylü vatandaşlarımızla bundan sonra da sık sık bir araya geleceğiz" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ı köylerinde gören vatandaşlar da Başkan Albayrak’a isteklerini ileterek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber Merkezi