İzmir'in efsane lezzeti Çerkezköy'lülerle buluştu

Özel teknikle üretilen pizzaları ve zengin menüleriyle kısa zamanda İzmirli'ler tarafından benimsenen Pasaport Pizza, 95'inci şubesini Çerkezköy'de açtı. Açılış töreninde konuşan

GÜNDEM 15.08.2014 21:45:00 0
İzmir

İzmir’in efsane tatlarından Pasaport Pizza, 95’inci şubesini Çerkezköy’de açtı. 

 

AÇILIŞ TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Pasaport Pizza Çerkezköy Şubesi’nin açılış töreninde AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Kapaklı Koordinatörü Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Binali Etyemez ve Uğur Erem, İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Tekirdağ İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy Belediye Meclisi Eski Üyesi Abdülgani Yüce ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN

1998’de İzmir Kordon’da başladıkları serüvenin gerçekleştirilen açılış töreni ile Çerkezköy’de devam ettiğini ifade eden Pasaport Pizza Bölge Müdürü Murat Efe, “Pasaport Pizza olarak 17 yıllık serüvenimizde pizza sektörüne farklı bir boyut kazandırdık. Bu lezzeti Çerkezköylü vatandaşlarımıza sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Murat Efe, 95’inci şubelerinin gerek Çerkezköylü’ler gerekse Pasapor Pizza ailesi için hayırlı olmasını temenni etti.

 

BU TÜR TESİSLER GELİŞİMİN GÖSTERGESİDİR

Sektörde yıllardır “Çok konuşma, yaptıkların konuşulsun” prensibi ile hareket ettiklerini belirten Pasaport Pizza Genel Müdürü Yakup Çağıl, 95. şubenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir ise yaptığı konuşmada 95’inci şubenin açılışına katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Çerkezköy hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu tesisleri açılması da bunun bir göstergesidir. Allah mahcup etmesin” dedi ve işletmnin hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından kurdele kesildi. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış programı kokteyl ile sona erdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ