Yeni Başkan "Mehmet Yoldaş"

Trakya Veteran Futbol Ligi'nde mücadele etmekte olan Lüleburgaz Masterler Futbol Kulübü'nün yeni başkanı Mehmet Yoldaş oldu. Lüleburgazspor'un eski futbolcularından "Küçük Mehmet" lak

SPOR 15.08.2014 17:50:00 0
Yeni Başkan

YENİ SEZONA YENİ KADRO

Mehmet Yoldaş, yaptığı açıklamada, başkanlık görevine seçildiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Yeni sezon itibari ile yönetimde değişikliklerin olduğunu belirten Yoldaş, Başkan Yardımcılığına Dr. Murat Gerenli, Mali İşler Sorumluluğuna Çetin Yılmaz, İletişim Sorumluluğuna Rafet Balkan ve Deplasman Sorumluluğuna Ahmet Gelmiş, Teknik Direktör Necati Kayhan ve yardımcı antrenörlüğüne Mehmet Alp seçildiğini ifade etti.

 

SAĞLIK RAPORU ALINMADAN MAÇA ÇIKILMAYACAK

Yeni sezonda ligde bazı değişikliklerin olduğunu söyleyen Yoldaş, “Trakya Veteranlar Ligi’nde yine heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor. Bu sene ligde bazı değişiklikler oldu. Geçmiş dönemlerde maçlarımıza resmi hakem atanamıyordu. Önümüzdeki sene her maçta resmi hakemler görev yapacak. Ayrıca her futbolcu sağlık raporu almadan maça çıkamayacak” ifadelerini kullandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Veteran Ligi’nde oynayan futbolcuların gençlere örnek teşkil ettiğini söyleyen Yoldaş, “40 yaşından sonra spor yapabilmek kişi için önemli bir şey. Veteran ligi sayesinde eski futbolcu arkadaşlarımızı görüyor, onlarla vakit geçirebiliyoruz. Sağlık açısından da büyük önem arz eden bu durum, gençler için de örnek teşkil ediyor. Biz, futbol oynayarak gösteriyoruz ki hem çalışıp hem de spor eski dostlarımızla perçinleştirebiliyoruz” diye konuştu.

 

HAYRAN KALDILAR

LYFA’da oynadıkları maçlarda gelen misafir takımların, spor tesislerine hayran kaldığını ifade eden Lüleburgaz Masterler Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Yoldaş, LYFA’yı Lüleburgaz’a yaptığı için Belediye Başkanı Emin Halebak’a teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

 

Haber Merkezi