Bakan Müezzinoğlu ilaç fabrikalarını gezdi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren yerli ilaç fabrikalarını ziyaret eden vu fabrikalarda incelemelrde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra önceki gün hayata gözlerin

GÜNDEM 15.08.2014 14:31:00 0
Bakan Müezzinoğlu ilaç fabrikalarını gezdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilçede faaliyet gösteren yerli ilaç fabrikalarına ziyaretlerde bulunmak üzere dün sabah saatlerinde Çerkezköy’e geldi.

 

İLAÇ FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerli ilaç fabrikalarının üretim tesislerini incelemek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve verilebilecek destekler hakkında görüşmek üzere dün saat 09.00’da Çerkezköy’e geldi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren yerli ilaç firmalarının üretim tesislerini ziyaret eden ve buralarda incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun ilk durağı Pharmactive İlaç Fabrikası oldu. Daha sonra Bilim İlaç Fabrikası’nı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekilerin son durağı ise Koçak Farma İlaç Fabrikası oldu.

 

MAZICIOĞLU DA BAKANA EŞLİK ETTİ

Basın mensuplarına kapalı gerçekleşen ilaç fabrikaları ziyaretlerinde AK Partili Gaziantep Milletvekili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na eşlik etti. Müezzinoğlu ve Mazıcıoğlu, Çerkezköy’de İlçe Kaymakamı Metn Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Adem Tuncel tarafından karşılandı.   

 

SÜLEYMAN SEBA’NIN CENAZE MERASİMİ İÇİN İLÇEDEN AYRILDI

Ziyaret ettiği Pharmactive İlaç Fabrikası, Bilim İlaç Fabrikası ve Koçak Farma İlaç Fabrikası’nda, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, üç fabrikada da yapılan sunumların ardından incelemelerde bulundu. Bakan Müezzinoğlu ve Halil Mazıcıoğlu, önceki gün hayata gözlerini yuman Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün efsane Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze merasimine katılmak üzere İstanbul’a hareket etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ