Alkollü sürücü park halindeki kamyona çarptı: 1 ölü

Çerkezköy'de Hayri Batur Caddesi'nde seyir halinde olan bir otomobilin park halindeki bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası Trafik ekipleri tar

GÜNDEM 14.08.2014 23:58:00 0
Alkollü sürücü park halindeki kamyona çarptı: 1 ölü

Çerkezköy’de önceki gece bir otomobilin park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

 

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay dün saat 02.30 sıralarında Çerkezköy Hayri Batur Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Altıyol Kavşağı’ndan BSH Kavşağı istikametine seyir halinde olan Mustafa K. yönetimindeki 59 UA 938 plakalı otomobil, cadde üzerinde park halinde olan 59 UD 692 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Mustafa K.’nin yanında oturan arkadaşı 31 yaşındaki Kaan Çakır adlı kişi hayatını kaybetti.

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Kazay yapan araç sürücüsü 28 yaşındaki Mustafa K.’nin yapılan alkol muayenesinde 215 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazada hayatını kaybeden Kaan Çakır, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar’ın incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Araç sürücüsü Mustafa K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Gökhan TEKER