Sünnet Şöleni bugün başlıyor

Her yıl yüzlerce ihtiyaç sahibi ailenin çocuğunu sünnet ettiren ve akabinde de Sünnet Şöleni etkinlikleri düzenleyen Kapaklı Belediyesi, bu yıl geleneksel sünnet şölenlerinin 10'uncusunu düzenliyor. 2

GÜNDEM 14.08.2014 23:52:00 0
Sünnet Şöleni bugün başlıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni etkinliklerinin 10’uncusu bugün start alıyor. 

 

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULACAK

Kapaklı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç saihibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirdi. Bu yıl da sünnet ettirilen çocuklar için Sünnet Şöleni programı düzenleyen Kapaklı Belediyesi, etkinlikler için bugün start veriyor. Sünnet Şöleni etkinlikleri bugün saat 16.00’da Merkez Osmanlı Camii’nde Mevlid-i Şerif okutulması ile başlayacak. 277 sünnet çocuğunun toplu fotoğraf çekimini ile devam edecek olan etkinlikler kapsamında konvoy da düzenlenecek.

 

YEREL SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Saat 19.00’da Kent Meydanı’nda Karagöz ve Hacivat gösterisi ile devam edecek olan Sünnet Şöleni, saat 19.30’daki folklor gösterisi ile devam edecek. Etkinlikler saat 20.00’da yerel sanatçı Serkan Dumlu konseri ile sürecek. Dumlu en güzel şarkılarını Kapaklı halkı için seslendirecek. Sünnet çocuklarına kına yakılması ile devam ececek olan Sünnet Şöleni etkinliklerinin ilk günü yerel sanatçı Gökhan Meneşe konseri ile sona erecek.

 

FİNALİ KOBRA MURAT YAPACAK

Sünnet Şöleni etkinlikleri yarın saat 20.00’da Kent Meydanı’ndaki illüzyonist ve jonglör Tayfun Obüs’ün birbirinden ilginç gösterileri ile devam edecek. Cahit Kaşıkçılar’ın vantrolog gösterisinin ardından saat 21.00’da da Anadolu Rock grubu, Grup Harabe sahne alacak. Roman dans ekibinin gösterisinin ardından 10’uncu Sünnet Şöleni etkinikleri sanatçı Kobra Murat konseri ve havai fişek gösterisi ile son bulacak.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ