Atıl alanlar değerlendiriliyor

Çerkezköy'e bağlı İstasyon Mahallesi'nde Didem Sokak ve Çaylak Sokak'ların kesiştiği noktada bulunan atıl durumdaki yeşil alanda, geniş çaplı düzenleme çalışmaları yapacaklar?

GÜNDEM 14.08.2014 23:49:00 0
Atıl alanlar değerlendiriliyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon Mahallesi Didem Sokak ve Çaylak Sokak kesişim noktasında vatandaşların boş zamanlarında huzur içinde vakit geçirebilecekleri büyük bir park yapımı için kolları sıvadı.

 

DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA START VERDİK

İlçenin muhtelif noktalarında atıl durumda olan yeşil alanlarda düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıpranmış durumda olan mevcut yerlerde de düzenleme çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda İstasyon Mahallesi Didem Sokak ve Çaylak Sokak'ın kesişim noktasında yer alan atıl durumdaki yeşil alanda da geniş kapsamlı bir düzenleme çalışması yapılacağını dile getiren yetkililer, “İlçe halkına kaliteyi sunmak amacıyla düzenleme çalışmalarına start verdik. Öncelikle parkta beton dökme, ahşap kalıp yapma, sıva çalışmaları ve ince kum serimi gibi yapım çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

 

VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Yapım çalışmalarının ardından yenilen yüzü ile mahalle halkının hizmetine sunulacak olan parkta; monte edilecek olan oyun ve spor grupları ile 93 metrekarelik alana sahip çocuk oyun alanı, 80 metrekarelik yürüyüş yolu, 48 metrekarelik alana sahip fitness alanı ve 100 metrekarelik alandan oluşan basketbol sahası yer alacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber : Seyit SÜREN