Belediyeden 'stat' müjdesi

İlçede sporla uğraşan insanların boş zamanlarında gelip, keyifli vakit geçirebilecekleri bir lokal projesinin hayata geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, özellikle amatör

SPOR 14.08.2014 23:47:00 0
Belediyeden

İlçede sporun yalnızca futboldan ibaret olmadığının altını çizen Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, diğer sporlarla uğraşan gençlerin de düşünülmesi gerektiğini ifade etti.

 

TESİS KONUSUNDA DESTEK VERİLECEK

Sporun her türlüsüne Çerkezköy Belediyesi olarak önem verdiklerinin altını çizen yetkililer, “İlçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin talepleri, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can başkanlığındaki komisyonca değerlendirilecektir. Çerkezköy’deki kulüplerimiz ilk etapta malzeme yardımı alacak. Daha sonra ise kulüplerimize antrenman alanı ve tesis konusunda destek verilecek” açıklamalarında bulundu.

 

TRİBÜNLERE KOLTUKLAR KONULACAK

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, ilçeye bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında çimlendirme çalışmalarının sürdüğünü belirterek, çalışmaların devamında tribünlerin de onarılacağını kaydetti. Tribünlere koltuklar konulacağını ifade eden yetkililer, “Bu sahamızı, 2. Amatör Küme maçları için hazır hale getireceğiz. Veliköy Mahallesi’ndeki futbol sahasını da elden geçireceğiz. O sahayı da amatör takımlarımız için hazır hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

STAT YAPIMINA BAŞLAYACAĞIZ

İlçede spor alanında gerçekleştirmeyi amaçladıkları en büyük projelerden birinin de stat projesi olduğunu kaydeden yetkililer, “Önümüzdeki süreçte ilçemize büyük bir stat kazandıracağız. Bürokratik işlemleri bitirirsek stadın yapımına başlayacağız. 300 günde tamamlanacak. En az 5 bin kişilik bir stat yapmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan TEKER