"Cumhur, Başkanını kendi iradesiyle seçti"

Bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Çerkezköy'e gelen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, yaptığı açıklamalarda "Bu seçim ile birlikte yeni bir Türkiye oluşmasından da son derece mutl

SİYASET 12.08.2014 20:41:00 0

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın Çerkezköy ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı Çerkezköy Kaymakamlığı oldu.

 

HALKIMIZ KENDİ ÖZ İRADESİ İLE CUMHURBAŞKANINI SEÇTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Kısa süre önce göreve geldiniz. Görevinizin hayırlı olsun. Size ve yeni yönetiminize başarılar diliyorum” dedi. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da yaptığı konuşmada, “Kısa süre önce göreve geldik ve çalışmalara başladık. Demokrasi tarihinde ilk halk oylamasıyla yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimin de halkımız kendi öz iradesi ile Cumhurbaşkanını seçmiştir. Yapılan bu seçim yeni süreçte daha iyi yapılanma olacağının bir göstergesidir. Bu seçim ile adaletin yapılanması konusunda da önemli bir adım atıldı. Bugüne kadar yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilen Cumhurbaşkanları halkın kendi iradeleriyle seçilmiyordu. Ve seçen siyasi partilerin sigortası gibiydi. Bundan böyle bu seçimlerin daha hayırlı olacağı inancındayız. Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

 

ÇERKEZKÖY KENDİNE YAKIŞIR BİR SONUÇ ALDI

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Kaymakamlık ziyareti sonrasında inşaatı devam eden Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Daha sonra İlçe Teşkilatını ziyaret eden Akçay’ı burada İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililer karşıladı. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy İlçe Teşkilatımız, 10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı bir çalışma sergiledi. Bu çalışmanın sonunda başarılı bir sonuç aldık. Tüm ilçe teşkilatımızın yönetimine ve partililerimize teşekkür ediyorum. Pazar günü Çerkezköy’de alınan bu sonuç gerçekten Çerkezköy’e yakışan bir sonuç oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

 

TESLİM ALDIĞIMIZ BU BAYRAĞI DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “Bu seçim ile birlikte yeni bir Türkiye oluşmasından da son derece mutluyuz. Millet adına hak ve adalettin daha güçlü olması açısından çok daha iyi olacak. İnşallah biz de hak ve adaleti temsil etme noktasında aldığımız bu bayrağı daha da ileriye götüreceğiz. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

 

AK PARTİ TARİHİNİN EN YÜKSEK OYUNU ALMIŞTIR

AK Parti İl Başkanı Akçay’ın konuşmasının ardından konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti’nin tarihinde en yüksek oyu aldığını belirtti. Başkan Bahar, “Cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu açık olsun. AK Parti Çerkezköy’de bu seçimde tarihinin en yüksek oyunu almıştır. Bundan sonra Çerkezköy’de yanlış aday ile yola çıkılmayacak. Yanlış adayla yola çıkıldığı için Çerkezköy’de vermiş olduğumuz emaneti önümüzdeki seçimde geri alacağımız'ın sözünü size veriyoruz” dedi.

 

KAPAKLI’DA BELİNDİR’İN ÇALIŞMASI BAŞARI KAZANDIRDI

Kapaklı’da da AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı olan ve seçimi kazanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci çıkmasında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir’in rolünün çok büyük olduğunu söyleyen Bahar, “Hanifi Belindir Kapaklı İlçe Koordinatörü olarak ilçede çok iyi bir seçim çalışması sergiledi. Kapaklı’da başarımızda payı büyüktür”diye konuştu. İl Başkanı Akçay ise, “Hanifi Belindir’in bu başarısını kendisine plaket vererek ödüllendirmemiz gerekiyor. Ben de kendisini bu çalışmasından dolayı kutluyorum ve daha birçok başarılara imza atacağı inancındayım” dedi.

 

 GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIM

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kapaklı İlçe Koordinatörü olarak görevini en iyi şekilde yaptığını söyleyen Belindir ise, “Herkes üstlendiği görevi en iyi şekilde yaptı. Yaptığımız çalışmadan başarılı çıkmamız, partimizi mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu etti. Seçim sürecinde birlikte çalıştığımız ilçe teşkilatımız yönetimine ve tüm partili arkadaşlarıma da özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu başarı tüm partililerimizin başarısıdır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN