Mandalı'dan Yüzüak'a hayırlı olsun ziyareti

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçede eğitim faaliyetlerinin en etkin şekilde gerçekleşmesi adına bele

GÜNDEM 7.08.2014 23:01:00 0
Mandalı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak’a önceki gün saat 11.00’da makamında ziyaret etti.

 

YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan ve Ramazan Bayramı sonrası yeni görevine başlayan Fatih Yüzüak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kapaklı Belediyesi olarak, ilçede eğitim faaliyetlerinin en etkin şekilde gerçekleşmesi adına yapılması gereken her şeyi yaptıklarını belirten İrfan Mandalı, “Okullarımızın bakım, onarım ve temizlik çalışmaları her yıl belediyemizce gerçekleştiriliyor. Bunun yanında okullarımızın teknik araç gereç ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, çevre düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZI KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRECEĞİZ

İlçede eğitim öğretim veren Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun da Belediye ve İl Özel İdaresi işbirliği ile inşa edildiğini anımsatan Başkan İrfan Mandalı, “Bu okulumuzun maliyetinin 3’te 2’sini belediye olarak biz karşıladık. Tabiki eğitim alanında yapılan yatırımlar hiçbir zaman yeterli olmayacaktır. Bu anlayışla, yeni dönemde de eğitim adına birçok çalışmamız olacaktır. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.   

 

DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak ise “Kapaklı Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı çalışmalar bizi oldukça mutlu ediyor. Fakat bilindiği üzere Kapaklı hızla büyüyen ve Türkiye’nin en hızlı göç alan ilçesidir. Bu anlamda derslik sıkıntısı çekmemek için daha fazla çalışmamız gerekiyor. İnşallah görev süremiz boyunca gerek Kapaklı Belediyesi ile gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışarak, ilçenin eğitim alanında ilerlemesine katkı sağlarız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ