Tanyeri: UKM servisçilere sahip çıkacak

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri UKM'nin Servisçilerin haklarını koruyacağını belirtti.

GÜNDEM 7.08.2014 21:11:00 0
Tanyeri: UKM servisçilere sahip çıkacak

UKM HAKLARIMIZIN KORUNACAĞI GÜVENCESİNİ VERDİ

Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Tanyeri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’nin servisçilerin haklarının korunacağı güvencesini verdiğini söyledi. Tanyeri, “Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş ve Muratlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanvekili Elvan Yılmaz ile birlikte UKM Daire Başkanımız M. Zeki Gürcün’ü ziyaret ettik. Ziyaretimizde servisçilerin durumunu görüştük. Yaptığımız görüşmede Zeki Gürcün servisçilerin bölgemizde çoğunlukta olduğunu ve tüm haklarının korunacağı sözünü verdi” dedi.

 

YAKINDA YOL BEGELERİ DE VERİLECEK

Başkan Fikret Tanyeri, “UKM Daire Başkanı M. Zeki Gürcün, yakında servisçilerin yol belgeleri de verilmeye başlanacak. Bizlerle yakından ilgilendikleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. UKM Daire Başkanımız Gürcün, ayrıca korsan servis araçlarıyla yaptığımız mücadelemize de destek vereceklerini ve korsan çalışan araçlara yasal tüm yaptırımı uygulayacaklarını söyledi. Zeki Gürcün, bu konuya el attıklarını ve bu yönde çalışma başlattıklarını da belirtti” dedi.

 

UKM BAŞKANIMIZIN İLGİSİNDEN MEMNUNLUK DUYDUK

UKM Daire Başkanı M. Zeki Gürcün’e yaptıkları ziyarette kendilerine çok yakınlık gösterdiğini söyleyen Başkan Fikret Tanyeri, “Tüm sorunlarımızı dinleyerek çözümlenmesi için gerekenin yapılacağını söyledi. Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu’muzun servisçilerin mağduriyetinin giderilmesi konusunda verdikleri güvence bizleri son derece memnun etti. UKM Daire Başkanı M. Zeki Gürcün başta olmak üzere UKM’de bizleri temsil eden Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan’a da ziyaretimiz sırasında bizlere gösterdikleri ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Servisçi arkadaşlarımızın içi rahat olsun servisçilerin tüm sıkıntıları UKM tarafından çözümlenecek” dedi.

 

Haber / Gökhan Yılmaz