Sitespor, Çelik'le nikah tazeledi

Bu sezon Kapaklı'yı Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan Kapaklı Sitespor, deneyimli sol bek oyuncusu Semih Çelik ile sözleşme yeniledi. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda

SPOR 7.08.2014 20:41:00 0
Sitespor, Çelik

Süper Amatör Lig temsilcilerinden Kapaklı Sitespor Kulübü, başarılı sol bek oyuncusu Semih Çelik ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.

 

BURASI BENİM İKİNCİ AİLEM

Son 3 sezondur Kapaklı Sitespor formasını başarılı bir şekilde terleten sol bek oyuncusu Semih Çelik, yeni sezonda da Kapaklı Sitespor’un başarısı için ter dökecek. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan Semih Çelik, “Kapaklı Sitespor adeta benim ailem gibi oldu. Bu ailenin bir bireyi olmaktan her zaman gurur ve mutluluk duydum. Bundan sonrada gurur duymaya devam edeceğim” dedi.

 

BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Kapaklı Sitespor olarak geçen sezon gösterdikleri birlik ve beraberliği bu sezon da devam ettireceklerini ve takım ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıtacaklarını dile getiren başarılı oyuncu Semih Çelik, “Bu sezon da takım olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hedefimiz Kapaklı Sitespor’u hak ettiği noktalara taşımaktır” ifadelerini kullandı.

 

TAKVİYELERLE TAKIMIN GÜCÜNE GÜÇ KATTIK

Semih Çelik’in Kapaklı Sitespor’a büyük katkılar sağladığını ifade eden Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu da yaptığı açıklamada, “Süper Amatör Lig’de başarılı olabilecek bir takım yaratmak için elimizden geleni yaptık. Mümkün olduğunca takımımızın iskeletini koruyup, takviyelerle takımın gücüne güç katmaya çalıştık. Deneyimli sol bek oyuncumuz Semih Çelik’e de bu kapsamda bir kez daha hoşgeldin diyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ