TREDAŞ kesintilere karşı uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

GÜNDEM 6.08.2014 20:20:00 0
TREDAŞ kesintilere karşı uyardı

SÜLEYMANPAŞA 6 SAAT ELEKTRİKSİZ KALACAK

 

TREDAŞ yetkilileri, Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak olan ‘Yıllık Periyodik Bakım Çalışması’ nedeniyle elektrik kesintilerinin yaşanacağını kaydetti. Yetkililer “Yarın 09.00-12.00 saatleri arasında Malkara’nın Allışık Köyü’nde; 13.00-16.00 saatleri arasında da Elmalı Köyü’nde elektrikler kesilecek. 9 Ağustos Cumartesi günü ise 09.00-12.00 saatleri arasında Tete Köyü’nde; 13.00-16.00 saatleri arasında da Yenidibek Köyü’nde elektrik kesintisi olacak. 9 Ağustos Cumartesi günü ayrıca 09.00-15.00 saatleri arasında da Süleymanpaşa’da Namık Kemal Üniversitesi -Evar Kesici Takım San.A.Ş.-Hüseyin Bayır TR’de elektrik kesintisi yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

HATIRLATMADA BULUNDU

 

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.