Kubilay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni inceledi

Son yıllarda Çerkezköy'ün bölgenin sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy'ün kısa zaman içinde bunu gerçekleştireceğine in

GÜNDEM 5.08.2014 21:49:00 0
Kubilay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay dün saat 15.00’da Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

HASTALARLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi girişinde Başhekim Dt. Erol Kıvrak ile Kalite Güvence Koordinatörü Dt. Burhan Aydemir karşıladı. Başhekim Kıvrak, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin tüm birimlerini Kaymakam Kubilay’a gezdirerek bilgiler verdi. Tüm birimleri tek tek inceleyen Kaymakam Metin Kubilay hastalarla da tek tek görüştü. Başhekim Kıvrak, şu anda 18 klinikte hizmet verdiklerini belirterek, “Geceleri nöbetçi hekim saat 23.30’a kadar hizmet veriyor. 15 ay önce hizmete açılan Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde şu an 20 Diş Hekimi hizmet veriyor. Mevcut kadrosu ise 35’tir. Kısa zaman içinde kadromuz tamamlanacaktır” dedi.

 

GÜNDE 500 HASTAYA HİZMET VERİYORUZ

Kıvrak, “Günlük 500 hastaya hizmet veriyoruz. Gecede saat 23.30’a kadar nöbetçi hekimimiz hizmet veriyor. Merkezimiz de teknolojinin en son teknikleri kullanılıyor. Geliştirdiğimiz Vadcan Dijital Tasarım Üretimi ile çok daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz. Bu projemizi Sağlık Bakanlığı’na ilettik. Eğer ‘Olur’ çıkarsa bu yöntemi Türkiye genelinde ilk kez biz yani Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi uygulayacak. Şu anda Türkiye’de bu şekilde bir uygulama yok. Şimdi bu çalışmamızın onaylanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Merkezimizde görev yapan tüm hekimlerimiz canla başla görevlerini en iyi şekilde yapma gayretindedir” diye konuştu.

HİZMETLER ARTIYOR

Çerkezköy’de sağlık yönünden çok önemli gelişmelerin olduğunu ve kısa zaman içinde bölgenin sağlık üssü olacağını söyleyen Kaymakam Kubilay ise “Çerkezköy her zaman dediğim gibi Türkiye’nin en önemli sanayi kentidir. Devamlı büyümekte ve gelişmektedir. Buna parelel olarak sağlık yönünden de hizmetlerin arttığını görmekteyiz. Ümit ediyorumki ilçemiz kısa zaman içinde sağlık yönünden bölgenin en büyük sağlık üssü olacak ve burada Avrupa’dan devamlı olarak hasta akını olacak. Hizmete açılalı 15 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen önemli sağlık hizmetlerine imza atmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca burada görev yapan tüm hekimlerimizi özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum” dedi.

İLÇEMİZDEKİ SAĞLIK YATIRIMLARI MEMNUNİYET VERİCİ

Kaymakam Metin Kubilay, “Çerkezköy’ün yalnız Çerkezköy’de ve bölgede değil Türkiye genelinde sağlık açısından da söz sahibi olmasını istiyoruz. Temennimiz Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizin de önem kazanmasını istiyoruz. Sizlerin de yapmış olduğu çalışmaların bu doğrultuda olduğunu gördüm. İlçemizde sağlık yatırımları giderek artıyor. İlçemizde yapılan sağlık yatırımları memnuniyet vericidir. İlçemizdeki tüm sağlık kurumlarında en iyi şekilde hizmet verildiğini gördüm. Bu nedenle tüm sağlık sektöründe hizmet veren hekimlerimizi ve personeli yaptıkları hizmet nedeniyle tebrik ediyorum” dedi.

Haber / Seyit SÜREN