Sandık görevlileri bilgilendirildi

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı tarafından 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık kurulu üyelerine görevleri ile ilgili eğitim semineri verildi.

SİYASET 5.08.2014 21:45:00 0
Sandık görevlileri bilgilendirildi

SONUÇLAR HEMEN BİLDİRİLMELİ

Seminerinde söz alan AK Parti Malkara Seçim İşleri Başkanı Recep Kartay, seçim günü sandık kurulu üyelerinin zamanında görevinin başında olmasını istedi. Kartay, bilgilendirme seminerine katılan sandık kurulu üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Halit Gürsoy ise "Seçim sabahı en geç 07.30’da sandık başında olalım. Seçimi çok sıkı takip ediyoruz. Sonuç tutanaklarımızı en geç yarım saat içinde bildirmenizi istiyorum. Sonuçlardan parti genel merkezimizi anında haberdar etmeliyiz. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

AK Parti Mali İşler Yardımcısı Mali Müşavir Şirzad Filiz ise seçim öncesi yapılması gerekenler ve sandık kurulu üyelerinin görevleri hakkında bilgilendirme yaptı. Bilgilendirme seminerine, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü Halit Gürsoy, Mali İşler Yardımcısı Şirzad Filiz, Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Seçim İşleri Başkanı Recep Kartay ve sandık görevlileri katıldı.

Haber Merkezi