Kaymakam Kubilay: Her zaman yanınızdayız

Gerek 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü, gerek Gaziler Günü gerekse bayramlarda şehit aile ve yakınlarına ve gazilere yaptığı maddi manevi yardımlardan dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilayâ€?

GÜNDEM 4.08.2014 22:16:00 0
Kaymakam Kubilay: Her zaman yanınızdayız

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği yönetimi, dün saat 15.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ederek, bugüne kadar verdiği maddi manevi desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

 

DERNEK BİNASI İSTİYORUZ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin 40’ı Kapaklı’da olmak üzere toplam 95 üyesi olduğunu söyleyen Yarlıgan, “En büyük hedefimiz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nin Çerkezköy Şubesi’ni ilçemizde kurmaktır. Bunun için öncelikle bize bir dernek binası gerekiyor. Bunu kendi çabamızla yapmamız mümkün değil. Bizler dernek binasında oluşturulacak bir müze bölümünde gerek Çanakkale Savaşları’ndan kalma eserler, gerekse burada yaşayan gazilerimizin ve şehitlerimizin resimleri ile birlikte özgeçmişlerini sergilemek istiyoruz” dedi. Yarlıgan konuyu en kısa zamanda Belediye Başkanı Vahap Akay’a da açacaklarını kaydetti. 

 

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, konuşmasına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyelerinin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutlayarak başladı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin başarılı çalışmalara imza attığını belirten Kaymakam Kubilay, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Kaymakamlık olarak elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çnükü bizler biliyoruz ki bu vatanı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” diye konuştu.  

 

BİRLİK BERABERLİK DUYGULARIMIZ DAHA DA PERÇİNLENDİ

 

Kaymakam Kubilay, “Bu vatan için önemli vazifeler ifa eden şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ettik. İlçemizde yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleşti. Bu vesile ile birlik beraberlik duygularımız daha da perçinlendi. Tüm çalışmalarımızda yanımızda olduğunuzu hissediyoruz. Bu işbirliği artarak devam edecektir” dedi. Bayramlarda ve özel günlerde şehit ailelerine ve gazilere 500 TL’lik yardımlarda bulunduklarını kaydeden Kubilay, “Ne kadar destek olursak olalım yeterli olmadığının bilincindeyiz. Sizler bu vatana büyük katkılar sağladınız. Eğer bugün buralardaysak bu sizlerin sayesindedir. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER