Model'den müzik ziyafeti

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali'nin son gününde rock müziğinin sevilen gruplarından Model sahne aldı.

KÜLTÜR SANAT 4.08.2014 21:45:00 0
Model

BİNLERCE MÜZİKSEVER ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

 

Çorlu’da Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen konsere on binlerce Çorlulu müziksever katıldı. Son yıllarda hit şarkılarıyla sükse yapan ve geniş bir hayran kitlesi edinen Model grubu, sevilen şarkılarını da seslendirirken izleyenler de hem sözlü olarak, hem de cep telefonlarıyla ışık tutarak şarkılara eşlik etti. Model grubunun şarkılarının yanı sıra rock müziğinin sevilen pek çok parçasının seslendirildiği konserde, müzikseverler gönüllerince eğlendiler.

 

ADIMIZ ÇORLU, SOYADIMIZ TÜRKİYE

 

Model grubunun solisti Fatma Turgut’a çiçek takdim eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Bir ay boyunca burada Ramazan şenlikleri düzenledik. Şimdi de halkımızla el ele, gönül gönüle Kültür ve Sanat Festivali’ni gerçekleştiriyoruz. Etkinlik programını belirlerken halkımızın istek ve beklentilerini de göz önünde bulundurduk. Gençlerin en fazla sevdiği gruplardan olan Model grubunu Çorlu’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Böylesine coşkulu bir konser veren Model grubuna, bu organizasyonda görev alan belediye çalışanlarına ve bize çalışmalarımızda en büyük desteği veren halkımıza teşekkür ediyorum. Çorlu bu akşam birlik ve beraberliği bir kez daha göstermiştir. Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye” dedi.

 

FESTİVAL SONA ERDİ

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu Belediyesi’nin “Adımız Çorlu, Soyadımız Türkiye” sloganını söylediği sırada konser alanını dolduran on binlerce vatandaş da Baysan’a eşlik etti. Kültür ve Sanat Festivali’nin son akşamında etkinliklere CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

Haber Merkezi