Akay: Geleneksel hale getireceğiz

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan Ayı içinde başta Çerkezköy ilçe merkezi olmak üzere Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde toplam 12 gecede gerçekleştirdikleri Ramazan Eğlencelerine halk

KÜLTÜR SANAT 3.08.2014 23:56:00 0
Akay: Geleneksel hale getireceğiz

Çerkeköy Belediye Başkanı Vahap akay, Ramazan Ayı etkinliklerine ilgi gösteren tüm Çerkezköy halkına teşekkür etti.

 

GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu yıl Çerkezköy belediyesi olarak ilk kez başlattıkları Ramazan Eğlenceleri etkinliklerini önümüzdeki yıldan itibaren geleneksel olarak devam ettireceklerini belirtti. Başkan Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl Ramazan Ayı içinde Kızılpınar mahallemizde 4 gece, Veliköy mahallemizde 4 gece, ilçe merkezinde de 4 gece olmak üzere toplamda 12 gece Direkler Arası, Karagözün Rüyası ve Sihirbaz Sermet Erkin gösterileri sergilendi. Halkımızın bu ramazan eğlencelerine yoğun bir katılım göstermesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

 

GÖSTERİLEN İLGİDEN MUTLU OLDUK

 

Sosyal projeler kapsamında gerçekleştirdikleri Ramazan Eğlence programlarını önümüzdeki yıl Ramazan Ayında daha düzenli ve daha uzun süreli gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, halkın ramazan eğlencelerine büyük ilgi göstermesi ve vatandaşların memnun kalmasından da çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi. Belediye Başkanı Vahap akay, eğlencelere ilgi gösteren tüm Çerkezköy halkına da teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN