Çerkezköy'de zincirleme kaza: 1'i ağır 4 yaralı

Çerkezköy'de önceki akşam meydana gelen üç araçlı zincirleme kazada biri ağır toplam 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM 31.07.2014 13:32:00 0
Çerkezköy

KAMYONA ÇARPARAK DURABİLDİ

Kaza önceki gün saat 19.30 sıralarında Çerkezköy’de Güveniş Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Uslu Sokak’tan Güveniş Caddesi’ne çıkan Salih Özkan yönetimindeki 34 RN 053 plakalı otomobil, Güveniş Caddesi’nden Belediye istikametine seyir halinde olan Burhan Atmaca yönetimindeki 17 UF 458 plakalı otomobile yandan çarptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 17 UF 458 plakalı araç, bu sırada caddede park halinde bulunan bir kamyona çarparak durabildi.   

 

 

4 KİŞİ YARALANDI

Kaza sırasında 17 UF 458 plakalı otomobilde bulunan ve kolunu camdan dışarı çıkaran 58 yaşındaki Hasan Basri Çalık, kolunun otomobil ile kamyon arasında sıkışması sonucu ağır yaralandı. Kazada aynı otomobilde bulunan 34 yaşındaki Elif Atmaca ile çocukları 12 yaşındaki Nizamattin ve 2 yaşındaki Belinay Atmaca da hafif yaralandı. Yaralılara ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı.  

 

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılardan durumu ağır olan Hasan Basri Çalık, 112 ekipleri tarafından Özel Optimed Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer yaralılar Elif Atmaca ile çocukları Nizamaettin ve Belinay Atmaca ise 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede bir süre müşahade altında tutulan Anne Elif Atmaca ve çocukları Nizamaettin ve Belinay Atmaca’nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

ŞİŞLİ ETFAL’E SEVK EDİLDİ

Durumu ağır olan Hasan Basri Çalık ise birkaç yıl önce emekli olduğu Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastane yetkilileri, burada yapılacak operasyonla Hasan Basri Çalık’ın kolunun kurtarılmaya çalışılacağını belirtti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ