Kapaklı Belediyesi kandil simidi dağıttı

Kapaklı Belediyesi, Kadir Gecesi nedeniyle ilçe merkezinde bulunan camiler önünde öğle namazı sonrası vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Kapaklı Merkez Camii önündeki kandil simidi dağıtımında Kap

GÜNDEM 23.07.2014 16:06:00 0
Kapaklı Belediyesi kandil simidi dağıttı

BAŞKAN MANDALI’DA DAĞITTI

Kapaklı Belediye Başkanlığı, her kandil gününde olduğu gibi, İslam âleminin en hayırlı günlerinden biri olan Kadir Gecesi’nde de halka kandil simidi dağıttı. Öğle namazından itibaren Belediye personeli İlçe merkezinde bulunan camilerin önünde stant kurarak vatandaşların hem kandilini kutladılar hem de kandil simidi dağıttılar.  Belediye binası önünde bulunan Merkez camii önünde vatandaşlara kandil simidi dağıtan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da  ,geleneksel hale gelen kandil simidi dağıtımını bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“KADİR GECESİNİ KUTLADI”

Mandalı: “Hep birlikte idrak ettiğimiz ve manevi huzur bulduğumuz mübarek Ramazan ayında artık sonlara geldik. Kadir Gecesi münasebeti ile bugün vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtımını yaptık. Bu anlamlı ve bin aydan hayırlı Kadir Gecesi’nde bizim de bir ikramımız olsun istedik. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyor, kandil nedeniyle birlik ve beraberliğinin artmasını temenni ediyorum" dedi. Vatandaşlar her yıl kendilerini unutmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Haber/Ahmet KARDEŞ