ÇTSO'dan vergi şampiyonlarına plaket

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yıl Yalı Restaurant'ta gerçekleşti. Geniş katılımlı gerçekleştirilen iftar yemeğinde 2013 yılında en

GÜNDEM 18.07.2014 15:43:00 0
ÇTSO

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva” Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Aile bağlarımızı daha güçlü hale getirmek için daha çok çalışacağız” açıklamasında bulundu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan  ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “Ramazan ayında inançlarımız doğrulturunda görevlerimizi yerine getirip sağlıklı bir şekilde bayrama ulaşmayı temenni ediyorum. Şeffaf ve uyumlu yönetim, kurumsallaşmış yapının bizleri başarılı

Kılacağının bilincindeyiz ve ona göre de hareket ediyoruz.  Çerkezköy Gelir vergisinde ilk 10 şampiyon, Çerkezköy Kurumlar vergisinde ilk 10 şampiyon, Saray Gelir vergisinde ilk 5 Şampiyon, Saray Kurumlar vergisinde ilk 5 Şampiyon ve de Türkiye İhracatında bölgemizin ilk 3 şampiyonumuza, ödüllerini takdim edeceğiz.  2013 yılında göstermiş oldukları bireysel ve kurumsal başarılarla ülke ekonomisine katkı sağlayan vergi şampiyonlarımızı tebrik ediyorum. Bu başarılarının katlanarak devam etmesini istiyorum” dedi.

“YAKIŞAN BİR İFTAR OLDU”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ülkemizde 365 oda ve borsaya katkı sağladığını kaydeden

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay “ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı çalışmalarla bunun örneğini sergilemektedir.  Faydalı çalışmalarından dolayı ÇTSO yönetimine ve meclisine teşekkür ediyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasına yakışan bir iftar oldu” diye konuştu.

“VERGİ KUTSALDIR”

Programda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da konuşma gerçekleştirdi.

Bu organizasyonu düzenleyerek binden fazla kişiyi bir araya getiren, her kesimden insanın kucaklanmasına vesile olan, birlik ve beraberliğe katkıda bulunan ÇTSO yönetimine ve meclise teşekkür eden Kubilay “ Çerkezköy Türkiye’nin üretim merkezidir. Çerkezköy’ün bir marka kent olması, girişimciliğin desteklenmesi noktasında ÇTSO ile ortak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda birlikte projeler yapıyoruz. Tüm hizmetler vergilerle yapılıyor. Vergi kutsaldır. En çok vergi veren üyeleri kutluyor, başarılarının bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

VERGİ REKORTMENLERİNE PLAKET

2013 yılında Çerkezköy vergi rekortmeni olan Asbaş Gıda’dan Güner Aktaş, Tipi Soğutma’dan Gürkan Mansur İğdeli, Trakya Isı’dan Güven Yıldız, Pay Plastik Geri Dönüşüm’den Hakan Çakıroğlu ve Mutlu Torna’dan Halil İbrahim Mutluç’a günün anısına plaketlerini Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay verirken, Reform Basım’dan Levent Kıras, Özkanlar Hafriyat’tan Reşat Özkan, İz Yapı Dekorasyon’dan Yunus Hamarat, Teknik mekanik’ten Yusuf Uyanık ve Demoktaş Çevre Düzenleme’den Yüksel Gö’e de ödüllerini Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu verdi.

İHRACAT YAPAN FİRMALARDA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Saray Gelir Vergisi rekortmenleri Varan Ticaret’ten Ergün Varan, Demirel Sigorta’dan İsmail Demirel, Emre Metal Plastik Geri Dönüşüm’den Salih Kösenli, Yılmaz Kırtasiye’den Şevki Yılmaz, Saray Makine’den Tamer Kabatay’a ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kurumlar Vergisi rekortmenlerinden Atılım İnşaat Tekstil ve Ticaret, Eoc Belgium, Hüppe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret, Hyosung İstanbul Tekstil LTD. ŞTİ, Okay Kozmetik Sanayi ve Dış Ticaret temsilcilerine ödülleri Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek tarafından verildi. Yine kurumlar vergisi rekortmenlerinden Poşetsan Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Prettl Endüstri Sis. San. Ve Tic. LTD., Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi Limited Şirketi, Veritaş Otomotiv Sanayi Limited Şirketi ve Vira Ticaret ve Kimyasan LTD. ŞTİ. Temsilcilerine ödüllerini TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay verirken, Saray Kurumlar vergisi rekortmenleri Altınsaray Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Çetinler Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Kesimler Petrol Ürünleri Paz. Tic, Respa Kimya Boya Sanayi ve Ticaret, Suglobal Teks. Ve Konf. San. A.Ş. temsilcilerine de ödülleri Saray Kaymakamı Hüseyin Öner tarafından verildi. Vergi rekortmenlerinin ödüllendirildiği törende 2013 yılında yüksek oranda ihracat yapan

Arçelik A.ş., Bosch San. Ve Tic. A.Ş. ve Sareks Ambalaj firmalarının temsilcilerine ödüllerini ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker verdi.

YOĞUN BİR KATILIM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yalı Restaurant’ta önceki akşam düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yar. Doç. Ercan Buluş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı Emniyet Müdür Vekili Fatih Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kılınç, Nedim Yılancı, Nihat Mıstık, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,  Çerkezköy  SGK Müdürü Yücel İnce, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ve meclis üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, hastane genel koordinatörü Ayhan Arslan, S.S. 61 Nolu Kızılpınar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rişvan, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy Yağlı Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke, Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Gökhan YILMAZ