Çerkezköy İstanbul arası 13 TL olacak

Çerkezköy-İstanbul hattında yolcu taşımacılığına başlayan İstanbul Seyahat, İstanbul Seyahat Travel Acentası olan Çorbacıoğulları Şubesi önünde tanıtım programı gerçekleştirdi

GÜNDEM 17.07.2014 14:41:00 0
Çerkezköy İstanbul arası 13 TL olacak

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Saray ve Kapaklı'nın da dahil olduğu Çerkezköy-İstanbul seferleri için İstanbul Seyahat’ın açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, Genel Müdür Sırrı İnan, İstanbul Seyahat Çerkezköy Acentası Ercan Çorbacı ile yüzlerce vatandaş katıldı.

“HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Önceki gün saat 17.30’da gerçekleştirilen programda konuşma gerçekleştiren İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış “ Bu mübarek Ramazan gününde yeni hatlarımızı ve tesisimizi değerli Çerkezköy halkının hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yolcularımız konuğumuzdur anlayışı ile her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek ve mükemmele ulaşmak için daha fazla çalışıyoruz. Çerkezköylülerin bu yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayacağına olan inancımızla, kaliteli hizmet anlayışımızı sizlere sunmaya karar verdik ve çok şükür ki bugün sizlerle birlikte hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

“ÇERKEZKÖY VE İSTANBUL ARASI 13 TL’YE DÜŞÜYOR”

Çerkezköy ile İstanbul arası fiyatları 13 TL ‘ye düşürdüklerini  ifade eden Tırış “Çerkezköylüleri hem uygun fiyatla hem de kaliteli bir yolculukla İstanbul'a taşıyacağız. Kimse merak etmesin İstanbul Seyahat kalitesini göreceklerdir. Çerkezköylüleri sadece İstanbul’a değil, güzel Türkiye’nin bir çok şehrine ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün açılışta bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. İstanbul Seyahat Çerkezköy, Saray, Kapaklı ve Vize hatlarımız ile tesislerimizin herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİLER

Tırış’ın konuşmasının ardından  Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İstanbul Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Tırış, Genel Müdür Sırrı İnan, İstanbul Seyahat Çerkezköy Acentası Ercan Çorbacı işyerinin açılış kurdelesini kesti.

Haber/Gökhan TEKER