Karagöz'ün rüyası Çerkezköy'e geliyor

Çerkezköy Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında "Karagöz'ün rüyası" isimli tiyatro oyununu Çerkezköylülerle buluşuyor.18 Temmuz Cuma günü ilk olarak Veliköy'de sa

GÜNDEM 15.07.2014 15:59:00 0
Karagöz

İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüren Çerkezköy Belediyesi, geçtiğimiz hafta gerçekleşen “Direklerarası kumpanyası” tiyatrosunun ardından, bu hafta da Çerkezköy Damla Tiyatro Topluluğu ile buluşturuyor. “Karagöz’ün rüyası” adlı gölge oyunu ile izleyici karşısına çıkacak olan tiyatro Ercan Sönmez oynatırken, oyunun yardaklığını Tahsin Saraoğlu yapacak.

KATILIM ÜCRETSİZ 

İlk olarak 18 Temmuz Cuma Veliköy meydanda gerçekleşecek olan tiyatroya katılımın ücretsiz olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can “ Çerkezköy halkına ramazan ayının havasını vatandaşlarımıza düzenlediğimiz etkinliklerle yaşatmaya çalışıyoruz.   Geleneksel canlı gölge Karagöz ve Hacivat gösterisinden örneklerin yer aldığı oyunda Damla Tiyatro Topluluğu unutulmaz bir gün yaşatacak. Tiyatromuz 19 Temmuz Cumartesi günü Kızılpınar’da, 20 Temmuz Pazar günü de Çerkezköy Kapalı Otopark alanında yapılacak. Bütün vatandaşlarımızı düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyoruz” diye konuştu. 

 

Haber Merkezi