Malkara Meclisi Temmuz 2. Birleşimi yapıldı

Malkara Belediye Meclisi 5393 Sayılı Yasanın 20. Maddesine göre Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı.

GÜNDEM 11.07.2014 16:35:00 0
Malkara Meclisi Temmuz 2. Birleşimi yapıldı

AYLIK MAKTU ÜCRETLER BELİRLENDİ

Malkara Belediye binasındaki Meclis Odası’nda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantı, açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Toplantıda, gündemin 2. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün aylık maktu çalışma ücreti tespiti hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile maktu çalışma ücretinin 382 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.

KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANDI

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Zabıta Müdürlüğü’nün Malkara Belediyesi’ne ait otobüslerin kiralama ücretleri hakkındaki yazısı görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile onanmasına oy birliği ile karar verilen toplantıda gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Plan Değişiklik ve Münferit İmar Planı Talep Ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile onanmasına oy birliği ile karar verildi.

PARSEL SATIŞI GÖRÜŞÜLDÜ

Malkara Beldiye Meclisi Toplantısı’nın son gündem maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Parsel Satışı hakkındaki yazısı görüşülerek, Malkara Belediyesi tüzel kişiliğine kayıtlı bulunan ve Uysal Madencilik’e ait maden sahasında kalan Pirinç Çeşme Mahallesi taşınmazların satılmasına oy birliği ile karar verildi.

Haber Merkezi