1911 Çerkezköyspor yeni sezona hazır

Yeni sezon öncesi yönetimi ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretlerini sürdüren 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, "İyi bir yönetim ve güçlü bir ka

SPOR 9.07.2014 17:00:00 0
1911 Çerkezköyspor yeni sezona hazır

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı makamında ziyaret eden 1911 Çerkezköyspor yönetimi, nezaket ziyaretlerine sırasıyla Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile devam etti.

BU BİZİM İKİNCİ ZİYARETİMİZ

Önceki gün saat 14.00’da ziyaretlerine İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile başlayan 1911 Çerkezköyspor Kulübü yönetimi amaçlarının kendilerini ilçedeki kurum ve kuruluşlara tanıtmak olduğunu ifade etti. Ziyaretlerde 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ve Yönetim Kurulu üyeleri Mesut İşlek, Birol Saygın, Serkan Yeşil, Sebahattin Çolakoğlu ve Harun Uymaz hazır bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a hayırlı Ramazanlar dileyen Mesut İşler, hep birlikte kazasız belasız bir bayram geçirmeyi temenni etti. Sakin ve rahat olması nedeniyle ziyaretleri Ramazan Ayı’nda yapmayı tercih ettiklerini kaydeden Murat Narçın ise “Bu bizim ikinci ziyaretimiz. Yeni yönetimimizi tanıtmak istedik” diye konuştu.

 

 

İYİ BİR TAKIM KURDUK

Yerinde ve nokta transferler yaptıklarını söyleyen Murat Narçın, “Takımın yüzde 90’ı hazır durumdadır. Yüzde 10’unu ise beklemeye aldık. Bu sene Süper Amatörde yer alacağız ve inşallah bir üst ligin kalitesini kaldıracak bir takım kuracağız. Çok iddialıyız. Kurduğumuz takım bu lig için en iddialı takımdır” dedi. Çerkezköy’ün gençlerini kötü alışkanlardan uzak tutmak adına sportif anlamda ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Narçın, tüm taraftarların desteğini beklediklerini kaydetti.

YAŞADIĞIMIZ YERİ BENİMSEMELİYİZ

Sportif faaliyetlerin gençler için olan önemine dikkat çeken Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, “Hem aile hem de toplum anlamında insanların birbirlerini bilinçlendirmesi gerekiyor. Gençlerimizi dışlamamalıyız. Onlara sırtımızı dönerek değil, yarın öbür gün belki bizim çocuğumuzun da başına gelebilir düşüncesiyle gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu yüzden yaşadığımız yeri benimseyip sahiplenmeliyiz. Herkes işini layıkıyla yaparsa sorunlar ortadan kalkar” dedi.

 

 

HANGİSİNİN BAŞARILI OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL

Sadece futbol değil güreş ve masa tenisi branşlarında da iddialı bir spor kulübü olmak istediklerini söyleyen Murat Narçın, “Çerkezköy Yağlı Güreşlerini bu yıl belediye bünyesinde seneye de büyük bir ihtimalle takım bünyesinde gerçekleştireceğiz. Spora ve sporcuya sahip çıkacağız” dedi. İlçenin adını taşıyan Çerkezköyspor ile 1911 Çerkezköyspor’un başarılı olmasını temenni eden Narçın, “Amaç Çerkezköy’ün adını duyurmaktır. Gençlerimizi spora teşvik etme adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önceden sporcular Çorlu’yu tercih ediyordu ama artık Çerkezköy’ü tercih ediyorlar. Bunun sebebi de tesisleşme ve sporcuya verilen önemdir” ifadelerini kullandı.

BALIK BAŞTAN KOKAR

Sahada kavga gürültü yerine sporun güzelliklerini göstermek istediklerini kaydeden Murat Narçın, “Balık baştan kokar derler ve bizler ne yaparsak seyirciler de ona göre davranır. Tavrımız değişmediği sürece onlar da iyi olur ve bu sayede emniyet güçlerine fazla iş düşmez” dedi. Ziyaretin sonunda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, her iki takım için de iyi temennilerde bulundu.  Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

KULÜPLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

1911 Çerkezköyspor Kulübü yönetiminin bir sonraki durağı ise Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Kulüp yönetimi burada Ali Bozdağ tarafından karşılandı. Spordan pek anlamadığını kaydeden Bozdağ, “Sporu ve sporcuyu seviyorum. Bize düşen her hangi bir görev olursa genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Maddi ya da manevi olarak kulüplerin her zaman arkasındayız” dedi. Kulüp olarak hem genç takım hem de genç bir yönetim oluşturduklarını söyleyen Mesut İşlek ise “Önemli olan gençlerimizi kahve köşelerinden, internet kafelerden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmektir. Sadece Futbol değil, güreş ve salon sporlarında da başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

SOYADINI İYİ TAŞIMAN LAZIM

İlçe esnafından takıma destek olmalarını isteyen Murat Narçın ise “Futbol bir takım oyunudur. Biz takım ruhu içinde olmalıyız. Taraftarımız da takım ruhu içinde olmalıdır. Bunun için esnafımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 1911 Çerkezköyspor’ın ağır bir yükün altına girdiğini belirten Ali Bozdağ ise “Çerkezköy tarihinde babanız Ahmet Narçın önemli bir isimdir. Bu nedenle soyadını iyi taşıman lazım. Baban da geçmiş dönemlerde Çerkezköy’e sportif anlamda çok başarılı hizmetler kazandırmıştı” dedi.

BURASI HERKESE AÇIK BİR PLATFORMDUR

Kulübün son ziyareti ise Kent Konseyi’ne oldu. Kulüp yönetiminin zor bir göreve talip olduğunu kaydeden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Yolunuz açık olsun. Biz de geçtiğimiz ay yapılan toplantıda kent konseyi başkanlığına seçildik. Kent Konseyleri belediye ve vatandaş arasındaki sivil köprüdür. Kent Konseyi görevini gönüllü yapan kişilerden oluşur. Bu görevi yapmaktan şeref duyuyoruz. Burası herkese açık bir platformdur. Burada spora da destek veriyoruz. Geçtiğimiz yıl Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz Eğitim Uygulama Merkezi olarak Türkiye Şampiyonası’nda futbolda 4’üncü olmuştuk. Ancak Silivri adına yarışmıştık. Bu yıl ise okul olarak kulübümüzü kurduk. Gerçekten çok hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Engeli olan vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza okulumuzda spor yapmaları tavsiyesinde bulunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

KADROMUZU GÜÇLENDİRDİK

Güçlü bir yönetim ve kadro ile lige hazır olduklarını ifade eden Murat Narçın ise “Esnafımızın desteği ile bu görevde tek başına değilim. ‘Biz’ olabildiğimiz için işimiz kolay. Birlik ve beraberlik içinde 1911 Çerkezköyspor’u iyi yerlere getirmek istiyoruz. Yeni sezon öncesi transferlerimizin yüzde 90’ı bitti. Şimdi ise ince eleyip sık dokuyacağız. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da yer alan 13 futbolcuyu kadromuzda tuttuk. Kadromuzu güçlendirdik. Kulüp olarak alt yapıya da önem veriyoruz” dedi.

Haber / Gökhan YILMAZ