Sitespor transferde kaldığı yerden devam ediyor

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren Sitespor bir transferi daha sonuçlandırdı. Orta saha ve kanatlarda görev alabilen 1986 doğumlu Gökhan Aydil kendisini Sitespor'lu yapan imzayı attı.

SPOR 8.07.2014 18:19:00 0
Sitespor transferde kaldığı yerden devam ediyor

MURATLI’DAN TRANSFER ETTİ

2014-2015 sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Lig’de edecek olan Sitespor yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Muratlı Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren 28 yaşındaki Gökhan Aydil gelecek sezondan itibaren temsilcimiz Sitespor’da mücadele edecek.

 “BAŞARILI BİR SEZANA İMZA ATACAKTIR”

İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “  Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarına başladık. Görüştüğümüz oyuncular var. 1.Amatör Küme maçlarında gösterdiğimiz başarıyı Süper Amatör Küme’de göstermek istiyoruz. Sitespor bu sezonda Süper Amatör Liginde başarılı bir sezona imza atacaktır. Bizlerde yönetim kurulu olarak bu hedef doğrultusunda planlamamız çerçevesinde gerekli bölgelere nokta transferler yapıyoruz” dedi.

“TRANSFER HAYIRLI OLSUN”

Karamehmetoğlu “ Gökhan kardeşimizde Sitespor’un genel kriterine uygun bir futbolcudur. Kendisi ile birlikte güzel bir sezon geçireceğimize inancımız tamdır.  Sitespor bir markadır ve bu markanın değerini bilen futbolcularla sözleşme imzalar. Bu transferin tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. Sitespor’a geldiği için mutlu olduğunu kaydeden yeni transfer Gökhan Aydil “ Sitespor’dan ilk teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Sitespor takip ettiğim ve değerlerini bildiğim bir spor kulübüdür. Bu camia içinde görev almaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

MURATLI BELEDİYESPOR’DAN GELDİ

6 Şubat 1986’da dünyaya gelen Gökhan Aydil 1999 yılında Büyükdere’de amatörlüğe ilk adımını attı. Daha sonra Pazarspor’a transfer olan Aydil 2005 yılında bu takım ile profesyonelliğe geçiş yaptı. 205 yılları arasında Ardeşenspor ve Çaykurspor’da oynayan Aydil  2007 yılında Bandırmaspor’a transfer oldu. 2008 yılından itibaren iki yıl Arsahispor’da oynayan futbolcu 2010’nun yılında ikinci devre Çorlu Gençlerbirliğispor’a geçti. Burada bir sezon geçiren futbolcu daha sonra Ergene Velimeşespor’a transfer oldu.  2012 yılını Çorlu Gençlerbirliğispor’da geçiren Gökhan Aydil son iki sezondur ise Muratlı Belediyespor’da top koşturuyordu. Öte yandan futbol Bölgesel Amatör Lig’de altı karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalarda bir gol atma başarısı gösterdi.

Haber/Gökhan TEKER