Albayrak: Kadrolar yerine oturuyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayarak başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 8.07.2014 18:07:00 0
Albayrak: Kadrolar yerine oturuyor

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. TESKİ Yönetim Kurulu Üyelerinin de atamasının yapıldığını İçişleri Bakanlığından onayı geldiğinde sistemin çalışmaya başlayacağını belirten Albayrak “Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığına bağlı bir laboratuar kurarak binaların durumları ele alınacak” dedi.

GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YÜRÜTECEKLER

Albayrak “Oluşturulan norm kadrolarla seçim sonrası oluşturulan Büyükşehir Belediyemizin kadroları yerine oturmakta. Kadrolara gelen arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yürüteceklerinden şüphem yoktur. Trakya Kalkınma Ajansı’nın tabi üyesi olarak Kanada’da çalışma ziyaretinde bulunduk. Çalışma ziyaretimiz Trakya Kalkınma Ajansı’nın tabi üyeleri olan diğer belediye başkanları ve Valilerin katılımıyla gerçekleştirildi” diye konuştu.

BUGÜN YENİDEN TOPLANACAK

Toplantıda, Tekirdağ-Malkara karayoluna bağlantısının sağlanması için çalışmalar yapılan Asyaport bağlantı yolu konusundaki meclise sunulan önerinin meclis gündemine alınmasına karar verildi. Toplantının ikinci oturumu bugün yine Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi