Ramazan topu elinde patladı

Kırklareli Belediyesi'nde görevli, 54 yaşındaki Yalçın Karagün, iftar saatinde fitilini ateşlediği Ramazan topunun erken patlaması sonucu sol eli ve dizinden yaralandı. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Has

GÜNDEM 1.07.2014 15:37:00 0
Ramazan topu elinde patladı

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri’nde görevli Yalçın Karagün, dün iftar saati olan 20.59’da basit düzenekle kurulan ramazan topunu patlatmak 4 demir borunun başına geçti. Yaktığı fitilin sonuna kadar yanmadan patlaması sonucu Yalçın Karagün sol el ve dizinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulanslarla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Karagün daha sonra ise, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

8 SAATTE YERİNE DİKİLDİ

Burada Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim servisine alınan Karagün’ün sol elinden kopan parmakları ve avuç içerisindeki hasar, 8 saat süren operasyonun ardından yerine dikildi.sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Karagün operasyonun ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Savcılık ve polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.