Ramazan etkinliklerinde ilk gün altın kızlar sahne aldı

Tekirdağ'da Ramazan etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin ilk kadın fasıl gurubu olan Altın Kızlar konseri düzenlendi.

GÜNDEM 30.06.2014 16:28:00 0
Ramazan etkinliklerinde ilk gün altın kızlar sahne aldı

BELEDİYE TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, Türkiye’nin ilk kadın fasıl gurubu olan Altın Kızlar konseri ile başladı. Sahil dolgu alanı amfi tiyatroda gerçekleşen konsere, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Sabri Çınar ve Meral Özdemir, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu ve sanatseverler katıldı.

 

 

SEYİRCİLER EŞLİK ETTİ

Ayşegül Elmas, Berna Aydil, Burçin Cantürk ve Esra Ozanoğlu’ndan oluşan Altın Kızlar müzik grubu, bir buçuk saat boyunca sergiledikleri performans ile göz doldururken hicaz, nihavent ve rast makamlarından okudukları eserlerin yanı sıra çaldıkları dokuz sekizlik oyun havaları ile de Süleymanpaşalıları oynattı. Gecenin kapanışında İzmir Marşı’nı seslendiren Altın Kızlar’a tüm seyirciler ayakta alkışlarla eşlik etti.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Konser sonrası Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Üyesi Sabri Çınar, Altın Kızlar ekibine çiçek takdim ederken, Başkan Eşkinat; “Ramazanın ilk akşamında bizleri o kadar mutlu ettinizki umarım her gününüz her geceniz bizlerle beraber olduğu gibi mutlu, sağlıklı ve barış içinde geçer. Seslendirdiğiniz son parça için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’lıların gönlünü bir kez daha kazandınız. Hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.