Sitespor'da iç ve dış transfer sürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de bu yıl mücadele edecek olan temsilcimiz Sitespor transfer çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Sitespor geçtiğimiz sezon Velimeşe Belediyespor'da top k

SPOR 29.06.2014 17:26:00 0
Sitespor

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yeni sezon çalışmlarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu geçtiğimiz sezon Velimeşe Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren Tolgan Şen’i kadrolarına kattıklarını kaydetti. 2014-2015 sezonunda Tolga Şen’in kırmızı beyazlı formayı terleteceğini kaydeden Karamehmetoğlu “ Tolga gerçekten çok beğendiğimiz bir oyuncudur. Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde bizde oynayacağını söyledi. Bizde kendisi ile anlaştık. Futbolcumuza Trakya’nın parlayan yıldızı Sitespor’a hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” dedi.

VELİMEŞE’DEN GELDİ

2008 yılında Kapaklıspor altyapısında futbol hayatına başlayan 18 Nisan 1995 doğumlu Tolga Şen Kapaklıspor’un çeşitli kademelerinde göstermiş olduğu üstün performansın ardından transfer sezonunun en önemli ismi oldu. 2012 yılına kadar Kapaklıspor’da oynayan ve A Takıma kadar yükselen Tolga Şen geçtiğimiz sezon ise Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve daha sonra ise Çerkezköyspor’u mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi başaran Velimeşe Belediyespor’da oynadı.

KAPTAN YUVADA KALDI

İç transfer çalışmalarını da sürdüren Sitespor önceki gün de kulüp binasında kaptanı Volkan Demir ile anlaştı. Transfer çalışmaları hakkında konuşmasına devam eden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu iç transferde de sorun yaşamak istemediklerini kaydetti. İlk etapta tecrübeli oyuncuları kadrolarında tutmak istediklerini kaydeden Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz günlerde Sitespor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde kaptanımız Volkan Demir ile anlaşma sağladık. Kulübümüze ve Kapaklı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

“BAŞARILI OLACAĞIZ”

Sitespor’un emektar futbolcusu Volkan Demir de takımda kaldığı için mutlu olduğunu kaydederek “ Ben Sitespor’un futbolcusundan çok sevdalısıyım. Büyüdüğüm semtin takımında olmak ve bu kulübün bir parçası olmak benim için mutluluk sebebidir. Yeni sezonda takım olarak Süper Amatör Ligde çok başarılı olacağımıza inancımız da tamdır” dedi.