Eşkinat muhtarları dinledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa ilçe sınırları içerisinde yer alan mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

GÜNDEM 27.06.2014 20:28:00 0
Eşkinat muhtarları dinledi

YENİ HİZMETLERLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçede bulunan 74 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların sorunlarını dinledi. Şuana kadar yapılması gereken zorunlu hizmetleri ve yeni kurulan bir belediyenin yapması gereken her şeyi yaptıklarını kaydeden Başkan Eşkinat, "Kadrolarımızı neredeyse tamamladık. Artık Süleymanpaşa sınırlarının içerisindeki her yerde belediyecilik anlayışımıza uygun yeni hizmetlerle karşınıza çıkacağız" ifadelerini kullandı.

SÖZ VERDİĞİM ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Muhtarların, belediyelerin gözü kulağı olduğuna dikkat çeken Eşkinat, "Sizler muhtarlar olarak belediyemizin gözü kulağısınız. Vatandaşlarımızın hizmet taleplerini, ihtiyaçlarını bizlere ne kadar çabuk iletebilirseniz sorumluluğumuz kapsamındaki alanda o kadar çabuk vatandaşlarımıza ulaşmış oluruz. Sizlerle toplantılarımız en başta söz verdiğim şekilde devam edecek. Hepimiz hizmet için bir aradayız ve bunu birlikte başaracağız" açıklamalarında bulundu.

 

 

EŞKİNAT’A EŞLİK ETTİLER

Tekirdağ Yelken Kulübü’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Eşkinat’ın yanı sıra, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaevli, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Telat Akköse, Tekirdağ Eczacılar Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz, Tekirdağ Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı İlhan Eriş ve Süleymanpaşa ilçesine bağlı muhtarlar katıldı.

Haber / Menşure KARDEŞ