İhtiyaç sahipleri bu Ramazan da unutulmadı

Çerkezköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı'nda ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketti dağıtıyor. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil dÃ?

GÜNDEM 27.06.2014 20:20:00 0
İhtiyaç sahipleri bu Ramazan da unutulmadı

Her yıl Ramazan Ayı’nda muhtarlıklar tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere bu yıl da Çerkezköy Belediyesi tarafından erzak paketi dağıtımı yapıldı.

İLK GÜN 2 BİN ADET ERZAK PAKETİ DAĞITILDI

Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, “Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmadı. Ramazan erzak paketi dağıtımı öncesi mahalle muhtarlıklarımızdan mahallelerinde gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek bir liste halinde belediyemize vermelerini istemiştik. Mahalle muhtarlarımız da belirledikleri ihtiyaç sahibi aileleri bize bildirdiler. Bu yıl toplam 4 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak paketi dağıtacağız” dedi.

DAĞITIMLAR BUGÜN DE DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, “27 Haziran Cuma günü itibariyle Yıldırım Beyazıt, Bağlık, Kızılpınar, Cumhuriyet, Fatih, Fevzipaşa, Gazi Osman Paşa ve İstasyon Mahalleleri’nde mahalle muhtarlıkları önünde muhtarlarla birlikte zabıta ekiplerimiz listede ismi bulunan ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketlerinin dağıtımını yaptı. Cuma günü toplam 2 bin adet erzak paketinin dağıtımını gerçekleştirdik. Cumartesi günüde Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Veliköy mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak paketlerinin dağıtımı yapılacak. Önümüzdeki hafta da mahallelerde erzak paketi almayan ihtiyaç sahiplerine erzak paketi verilecek ve bu yıl toplamda 4 bin adet erzak paketi dağıtmış olacağız” diye konuştu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl da Ramazan Ayı’nda kendilerini unutmadığını belirten mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar, “Bu Ramazan Ayı’nda da bizleri unutmadığı için başta Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah belediyemize zeval vermesin. Bu Ramazan Ayı’nda yapılan bu yardım bizleri çok mutlu etti” diye konuştular.

ERZAK PAKETİNDE NELER VAR

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yılki Ramazan erzak paketinde, 2 kilogram ayçiçek yağı, 1 kilogram çay, 1 kilogram kesmeşeker, 1 kilogram toz şeker, 1 kilogram zeytin, 1 kilogram salça, 2 kilogram pirinç, 4 paket makarna, 1 kilogram kuru fasulye, 1 kilogram nohut, 1 kilogram yeşil mercimek, 1 kilogram kırmızı mercimek, 1 paket hurma, 4 paket margarin yağ, 1 paket tuz, 500 gram beyaz peynir, 1 kilogram bulgur, 1 şişe sirke bulunuyor.

Haber / Seyit SÜREN