Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladılar

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Fenerbahçe'nin 19. Türkiye Ligi şampiyonluğunu önceki akşam Simit Sarayı Bistro Sarayı'nda düzenlediği programla muhteşem bir şekilde kutladı. Gecenin Prog

SPOR 25.06.2014 22:11:00 0
Fenerbahçeliler şampiyonluğu kutladılar

BAYSAK GECEYE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak gecede yaptığı konuşmada, “Bu akşam Türkiye’mizin ve dünyanın önde gelen spor kulüplerinden olan Fenerbahçe’mizin 19. şampiyonluk gecemizi siz değerli üyelerimiz ve davetlilerimizle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güzel gecemize katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğumuzu daha görkemli şekilde kutlayacağız. Bu gece bizlerle birlikte olan Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerimiz Turan Şahin, Serdar Erkan ve Ünlü Amigomuz Paşalı Birol’a’da  ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi. Baysak konuşmasının ardından Yönetim kurulu üyelerini davetlilere tanıttı.

    FENERBAHÇE 80 BRANŞTA  FAALİYET GÖSTERİYOR

Baysak’ın ardından da Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin konuştu. Şahin, 2013-2014 Futbol sezonunda Fenerbahçe’nin 80 Branşta Ulusal ve Uluslar arası şampiyonluklar kazandığını belirtti. Turan Şahin, “Öncelikle bu güzel geceyi tertipleyen ve bizleri sizlerle buluşturan Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek yönetimine  ve Başkanı Şahin Baysak’a teşekkür ediyorum. Üzerimde taşıdığım bir emaneti sizlere aktarmak istiyorum. Buraya gelmeden önce  yönetim kurulu toplantısı yaptık. Sayın Aziz Başkanımızın ve tüm yönetim kurulu üyelerimizin sizlere selamını getirdim. Fenerbahçe’miz 9 amatör ve 80 Branşta faaliyet gösteriyor. Fenerbahçe bütün branşlarda ulusal ve uluslar arası Türkiye’yi başarıyla temsil ederek şampiyonluklar kazandı. Bütün Uluslar arası müsabakalarda Genç kadın Voleybol şubemiz ayni gün üç saat arayla iki kez Avrupa şampiyonluğu kazandı. Bu şekilde dünyada şampiyonluk kazanan tek kulüp Fenerbahçe’dir.”dedi.

3 TEMMUZ SÜRECİ BİZLERİ BİR BİRİMİZE KENETLENDİRDİ

Turan Şahin, Fenerbahçe’nin yaşadığı 3 Temmuz sürecinde taraftarlarıyla, futbolcularıyla bir birine çok daha bir birleriyle kenetlenerek Fenerbahçe’ye sahip çıktıklarını ve kenetlenmenin giderek de arttığını söyledi. Şahin, “Bildiğiniz gibi bir 3 Temmuz süreci yaşadık. Başta siz taraftarlarımıza, sporcularımıza hiçbir zaman güvenimizi kaybetmedik. Bizim güç kaynağımız sizler oldunuz. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakanız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz.3 Temmuz sürecinde kazanılan 19. şampiyonluk ve diğer branşlarda ki Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları sizlere armağan olsun. Neticesinde de şampiyonluklarla sezonu neticelendirmemiz yaşanan süreci 56 yıllık sporcu ve yönetici olarak görev edindiğim Fenerbahçe onur duyuyorum. Fenerbahçeli demek takımına  destek veren bir çivi çakan demek. Fenerbahçe’ye üye olmak demek ona hayat vermek demek.”diye konuştu.

AMAÇ BİR MİLYON ÜYEYE ULAŞMAK

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin,Fenerbahçe’yi kısa sürede bir milyon üyeli bir kulüp haline getirerek dünyanın  taraftarından sonrada en çok üyesi olan kulüp haline getirmek olduğunu belirtti. Şahin, “Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri en çok taraftarı olan ancak biz bu büyük Fenerbahçe’mizin üye sayısını da büyütmek istiyoruz. Üye sayımızı kısa zaman içinde bir milyona çıkartmak istiyoruz. Üye sayısı bakımından da dünyanın en büyük kulübü olmasını istediğinizden eminim o zaman taraftarlarımıza üye olmaları çağrısında bulunuyorum. Çok daha güçlü bir Fenerbahçe için üye olun.”dedi.

ŞAHİN,BAYSAK’A TÜM FUTBOLCULARIN İMZALI FORMASINI HEDİYE ETTİ

Turan Şahin’in konuşmasının ardından Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Şahin Baysak’a Tüm Fenerbahçeli futbolcularının imzaladığı Fenerbahçe Formasını hediye etti. Şahin, “Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğimizin çalışkan Başkanı Şahin Baysak’a tüm futbolcularımızın üzerinde imzası bulunan Fenerbahçe formasını kendisine hediye ediyorum”dedi. Başkan Baysak ‘ta hediye için Şahin’e teşekkür etti .

NİCE ŞAMPİYONLUKLARA

Gecede Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da kısa bir konuşma yaptı, Kaymakam Kubilay, “Bu gece muhteşem güzel bir şampiyonluk gecesi. Bu güzel geceyi düzenleyen Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak ve yönetimini tebrik ediyorum. Fenerbahçe’mize daha nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.

ZOR SÜREÇLERDE ŞAMPİYONLUK  KAZANAN BÜYÜK FENERBAHÇE’YE EMEK VERENLERİ KUTLUYORUM

Kaymakam Metin Kubilay’ın ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da 3 Temmuz sürecinde büyük zorluklar yaşamasına rağmen yine zorlukları aşarak taraftarlarıyla sporcusuyla yönetimiyle kenetlenerek şampiyonluk kazanan Fenerbahçe’ye emek verenleri kutladı. Başkan Akay, “Bu muhteşem şampiyonluk gecesinde Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleriyle bir arada olmak bizleri onurlandırdı. Zor sürenlerden geçen ve bu zorlukları futbolcularıyla,yönetimiyle ve taraftarlarıyla kenetlenerek aşıp şampiyon olan büyük Fenerbahçe’ye büyük emekler veren destekte bulunan bütün sporcuları,yönetimi ve taraftarlarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum.Büyük Fenerbahçe’mizin 20. Şampiyonluğunu da sizlerle daha görkemli şekilde kutlamayı ümit ediyorum. Bu güzel geceyi düzenleyen Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğimizin Başkanı Şahin Baysak ve yönetimini de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

FB. YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞAHİN VE BAYSAK BAŞKAN AKAY’A FENERBAHÇE FORMASI HEDİYE ETTİ

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Fenerbahçe yönetim Kurulu üyesi Turan Şahin  ve Çerkezköy Fenerbahçeliler dernek Başkanı Şahin Baysak  tarafından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a tüm futbolcuların üzerinde imzası bulunan bir Fenerbahçe forması hediye edildi.Başkan Akay hediye edilen Fenerbahçe formasını giyerek formayı onurla ve gururla taşıyacağını belirtti ve forma için Şahin ve Baysak’a teşekkür etti.

  GS BİZİM İÇİN VELİNİMETTİR

Gecede en ilgi çeken konuşmayı ise Başkan Akay’ın konuşmasının ardından konuşan Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği eski Başkanı olan Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç yaptı. Kılınç, “Sevgili Fenerbahçeliler şunu size özellikle anlatmak istiyorum. Rahmetli annem bana derdi ki sizin velinimetiniz Galatasaray, öpüp başınıza koyun. Galatasaray olmazsa siz şampiyon olamazsınız derdi. Doğruda söylerdi. Galatasaray bizim için velinimettir. Öpüp başımıza koyuyoruz. İşte Fenerbahçe’nin  büyüklüğüdür. Seneye de 20. Şampiyonluğumuzu en iyi şekilde çok daha büyük bir katılımla birlikte kutlayacağız” dedi.

FORMA, BAYRAK VE  TABLO SATIŞA SUNULDU

Yapılan konuşmaların ardından tüm futbolcuların üzerinde imzası bulunan forma ile Fenerbahçe bayrakları ve bu yıl şampiyonluk kupasını kazanan Şampiyon Fenerbahçe kadrosunda yer alan futbolcu ve teknik heyet ve yönetimim bulunduğu elliye altmış ebadındaki bir çerçeveli fotoğraf çekiliş için satışa sunuldu. Geceye katılan Fenerbahçeliler  çekiliş için satışa sunulan Fenerbahçe Bayraklarına ilgi gösterdi.  Satışa sunulan Fenerbahçe forması ve tablo’yu ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Beşiktaş'lılığıyla tanınan Ergun Gabralı satın aldı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva imzalı Fenerbahçe formasını Çerkezköy Belediyesi'nin ilk Fenerbahçeli başkanı olan Vahap Akay'a hediye etti. 

GECEYE KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğinin Simit Bistro Saray’ında düzenlediği Şampiyonluk gecesine Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Turan Şahin,Serdar Erkan ve Fenerbahçe’nin ünlü Amigosu  Paşalı Birol, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy,Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek Eski Başkanı ve Çerkezköy’ün duayen Sanayicisi ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç,Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Şahin Baysak ve yönetimi,Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Uğur Erem,Funda Service,İrmet Hospital Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker,Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı  Melih Gedikoğlu,İş adamları Ergun Gabralı,Fedahi Güven Necdet Çabuk,Çerkezköy Emlakçılar Derneği  ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, olmak üzere Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

MUSTİ  FB’LİLERİ COŞTURDU

Simit Bistro’da gerçekleşen Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği 19. Şampiyonluk kutlaması gecesinde sahne alan Çerkezköy ve bölgenin müzik üstadı  Musti ve ekibi’nin canlı müzik eşliğinde geceye katılanları coşturdu ve unutulmayacakları bir gece yaşattılar. Musti  ve ekibi şarkı, türkü ve oyun havalarıyla geceye katılanları geç saatlere kadar coşturdu.

Haber/Seyit SÜREN