Bir kamyonet yan yattı, diğeri şarampole yuvarlandı

Çerkezköy-İstanbul yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. İki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kamyonetlerden biri yan yatarken, diğer kamyonet ise şarampole yuvarland?

GÜNDEM 21.06.2014 17:36:00 0
Bir kamyonet yan yattı, diğeri şarampole yuvarlandı

Çerkezköy’den İstanbul istikametinde aynı yönde seyir halinde olan iki kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki kamyonet sürücüsü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

KAMYONET YAN YATTI

Kaza önceki gün önceki gün saat 10.30 sıralarında Çerkezköy İstanbul Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre kaza, Yalçın Daşdemir yönetimindeki 59 RA 915 plakalı kamyonetin, Zekai Hacıhafızoğlu yönetimindeki 59 RA 915 plakalı kola yüklü kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle Yalçın Daşdemir yönetimindeki araç yan yatarak devrilirken, kola yüklü kamyonet ise şarampole yuvarlandı. Kazadan sonra kamyonette yüklü olan kolalar yol kenarındaki boş araziye savruldu.

 

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada her iki kamyonet sürücüsü de yaralandı. Yaralı sürücülere ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı kamyonet sürücüleri Yalçın Daşdemir ve Zekai Hacıhafızoğlu yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan muayene sonrası her iki kamyonet sürücüsünün de sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 

 

KAMYONETLER VİNÇLE YOLA ÇIKARILDI

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından kaza mahalinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaza sonrası yan yatan kamyonet ile şarampole yuvarlanan kamyonet, olay yerine gelen vinç ile yola çıkarıldı. Kamyonetler daha sonra çekiciler vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  

Haber /Gökhan YILMAZ