Ulusoy, Çerkezköy ve Kapaklı'da seferlere başlıyor

Türkiye'nin en eski ve köklü yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmalarından olan Ulusoy'un yakında Çerkezköy Otobüs Terminalinden tüm illere seferlere başlayacağını belirten, Ulusoy

GÜNDEM 18.06.2014 18:16:00 0
Ulusoy, Çerkezköy ve Kapaklı

ÇERKEZKÖY’DEN TÜM TÜRKİYE GENELİNE SEFERLER YAPILACAK

Ulusoy Firması Çerkezköy Acentesi yetkilisi Salih Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da  her gün İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Zonguldak, Karabük,Samsun ve Trabzon’a direkt olarak otobüslerin kalkacağını kaydederek “ Ulusoy Otobüs Firması Çerkezköy Acentesi olarak yurdun dört bir yanına yani tüm illere de bilet keseceğiz.Örneğin Kars’a gidecek olan yolcular İstanbul’a gitmeden biletini alacak ve Çerkezköy’den İstanbul’a giderek Kars’a gidecek otobüsteki bilet numarasına göre yerine oturarak seyahat yapacak” dedi.

 

 

“ REKABET YAPMAYACAĞIZ”

 Salih Yılmaz, müşteri memnuniyetinin ön planda olduğunu da belirterek, “Tahminen bir hafta sonra seferlere başlayacağız. Ancak gününü daha belirlemedik. Seferlerimiz Kapaklı ve Çerkezköy’den başlayacak. Kesinlikle rekabet yapmayacağız.Bizim için kalite ve müşteri memnuniyeti ön plandadır. Ulusoy firması bu konuda kendini kanıtlamış gözde bir seyahat firmasıdır. Çerkezköy,Kapaklı ve tüm bölge halkımıza en iyi şekilde hizmet  verilecek.Çerkezköy ve Kapaklı halkına firmamız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Haber/Seyit SÜREN