Hema'yı mağlup eden Bross Tekstil şampiyon

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası oynanan final karşılaşmaların ardından tamamlandı. Final karşılaşmasında Hema Endüstri Fut

SPOR 17.06.2014 19:47:00 0
Hema

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu.

YARI FİNAL MAÇLARI OYNANDI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen halı saha turnuvası oynanan final karşılaşmalarını n ardından sona erdi. 2.tur gruplarını ilk iki sırada tamamlayan Altınyıldız, Hema, Bross ve Koçak Farma yarı finalde mücadele eden ekipler oldu. Yarı finalin ilk karşılaşmasında Hema Endüstri Futbol Takımı ile Koçak Farma Futbol Takımı ile karşı karşıya gelirken, ilk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Hema Endüstri Futbol Takımı karşılaşmadan da 5-3’lük galibiyet ile ayrılmasını bildi.

BROSS  DA FİNALE YÜKSELDİ

Yarı finalin diğer karşılaşmasında ise Bross Tekstil Futbol Takımı ile Altınyıldız Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Maçın başından karşılaşmada etkili bir oyun ortaya koyan Bross Tekstil Futbol Takımı ilk dakikalarda bulduğu golle öne geçti. İlerleyen bölümlere doğru oyundan kopmayan Altınyıldız Futbol Takımı geliştirdiği atakta golü bularak karşılaşmada beraberliği yakaladı. İlerleyen bölümlere doğru karşılaşmada heyecan artarken, Bross Tekstil Futbol Takımı tecrübeli oyuncuları ile kalesinde bir gol görmesine rağmen iki gol daha bularak karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

ŞAMPİYON BROSS OLDU

Turnuvanın final karşılaşması ise önceki gün oynandı. Final karşılaşmasına Bross Tekstil Futbol Takımı etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakibi karşısında maça iyi başlayan Bross Tekstil sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Hema Endüstri Futbol Takımı ise güçlü rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Bross Tekstil Futbol Takımı kaydettiği golle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Rakibi karşısında öne geçen Bross Tekstil Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakibi karşısında oyun disiplininden kopan Hema Endüstri Futbol Takımı kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında sağlı sollu ataklarını sürdüren Bross Tekstil Futbol Takımı kaydettiği golle karşılaşmada farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Bross Tekstil Futbol Takımı karşılaşmanın kalan dakikalarında iki gol daha bularak karşılaşmada skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Bross Tekstil Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bross Tekstil Futbol Takımı bu galibiyet ile birlikte şampiyonluğunu ilan etti.

“ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Kazandıkları kupa ile büyük sevinç yaşadıklarını kaydeden Bross Tekstil Fabrikası İdari işler Müdürü Ümit Özkan, “ Takımımız turnuvaya gerçekten çok iyi hazırlandı. Şampiyon olacağımıza inandığımız için her maça fabrika çalışanlarımızı da götürdük. Özel olarak yaptırdığımız tişörtleri de maçı izlemeye gelen çalışanlarımıza giydirerek takımıza sonuna kadar destekte bulunduk. 16.00-24.00 vardiyasında çalışmayı durdurarak çalışanlarımızı müsabakalara götürdük ve kaynaşmayı da artırmış olduk” dedi.

OYUNCULARINI KUTLADI

Takımın sorumlu yöneticisi ve Bross Tekstilin örgü şefi Mücahit Özkan da takım olarak turnuvayı kazanacaklarına inandıklarını ifade ederek, “fabrika olarak her maçta takımımızın yanında olduk. Güzel bir turnuva oldu ve herkes çok eğlendi.  Şampiyonluğu elde eden takımımızın tüm oyuncularını yürekten kutluyorum” diye konuştu.