Günün 9 saatini elektiriksiz geçirecekler

Çerkezköy'de Bağlık Mahallesi sakinleri tüm haftayı günlük 9 saatlik elektrik kesintisi ile geçirecek. Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü tara

GÜNDEM 15.06.2014 14:53:00 0
Günün 9 saatini elektiriksiz geçirecekler

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş., Tekirdağ ve Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı yaşanacak olan planlı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

HAFTA İÇİ HER GÜN 9 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak olan yatırım çalışmaları nedeniyle, bugün 09.00-18.00 saatleri arasında ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını kaydeden TRDAŞ yetkilileri, “Elektirk kesintilerinden Bağlık Mahallesi, T. Fikret Caddesi ve bağlı sokaklarda ikamet eden vatandaşlarımız etkilenecek. Ayrıca yarın da yine 09.00-18.00 saatleri arasında Bağlık Mahallesi, T.Fikret Caddesi ve bağlı sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak” dedi. Yetkililer, 18 Haziran Çarşamba,  19 Haziran Perşembe ve 20 Haziran Cuma günleri de 09.00-18.00 saatleri arasında 9 saat süre ile aynı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacağını kaydetti.

SÜLEYMANPAŞADA DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, yatırım çalışmaları nedeniyle, bugün 08.00-12.00 saatleri arasında da 4 saat süre ile Süleymanpaşa Değirmenaltı Mahallesi, Adnan Karaevli Sokak, Ebru Sokak, Sarı Sokak, Gündoğan Sitesi-Değirmenaltı Konakları-Çamlık-Bahçeköy siteleri ve civarında elektrik kesintisi yapılacak. Yetkililer yarın da 09.00-13.00 saatleri arasında 4 saat süre ile Süleymanpaşa Değirmenaltı Mahallesi, Adnan Karaevli Sokak, Ebru Sokak, Sarı Sokak, Gündoğan Sitesi-Değirmenaltı Konakları-Çanlık-Bahçeköy siteleri ve civarında elektrik kesintisi uygulanacağını ifade ett.

JENERATÖRLERİN ŞEBEKE AYIRICISINI AÇIN

TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması konusunda da uyardı. Yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere en kısa sürede elektrik verilecek. Jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları gerektiği belirtildi.

Haber / Gökhan YILMAZ