Kambur görevi Akçay'a devretti

Tekirdağ'da mevcut İl Başkanı Ahmet Kambur'un görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. İl Başkanlığı Toplantı Salonuâ€?

GÜNDEM 15.06.2014 14:46:00 0
Kambur görevi Akçay

Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda Toplantı Salonu’nda önceki gün devir teslim töreni gerçekleştirildi.

TEKİRDAĞ’DA OYUMUZU HEP ARTTIRDIK

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan İl Eski Başkanı Ahmet Kambur, "AK Parti Tekirdağ kurucu İl Başkanı olarak göreve başladım. 2002 yılı genel seçimlerinde vatandaşımızın teveccühü ile milletvekili seçildim. 2007 yılına kadar milletvekilliği görevinde bulundum. 2012 yılında tekrar il başkanı olarak görev aldım. Türkiye'de 2009 yılına baktığımızda oyunu arttıran iller arasında 17’nci sıradayız. Oyumuzu yüzde 27’den yüzde 37,7 yükselttik. 2011 seçimlerinde Türkiye’de 7 il oyunu arttırdı. Bu 7 ilden bir tanesi de Tekirdağ’dır. Benimle birlikte görev yapan milletvekillerimize, il başkan yardımcılarımıza, kadın kolları başkanımıza, gençlik kollarımıza, tüm teşkilatımıza teşekkür ederek görevimi Ahmet Akçay’a teslim ediyorum" dedi.

 

 

HER İŞTE BERABER OLACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise, görevini layığıyla yerine getireceğini söyleyerek, "Hepimiz bu topraklarda yuva kurduk. Hepimiz bu topraklarda bayramlaştık, kucaklaştık. Bu günlere hep birlikte geldik. Her zaman her yerde her işte beraber olacağız. Ahmet Kambur’dan aldığım bu görevi layığı ile yerine getirerek tüm vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız" açıklamalarında bulundu.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN