ÇTSO Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 280 öğrenciyi mezun etti.

GÜNDEM 12.06.2014 21:47:00 0
ÇTSO Anadolu Lisesi

PROGRAM GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy  ve bölgenin gözde liselerinden olan ÇTSO Anadolu Lisesi önceki gün düzenlediği 5. mezuniyet  töreni coşkulu şekilde yoğun bir katılımla okul bahçesinde gerçekleşti. Program Saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Müdürü Mustafa Türk, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 

ÇERKEZKÖY EĞİTİMDE İLERİ SEVİYEDE

ÇTSO Anadolu Lisesi 5. Mezuniyet töreni programında konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Çerkezköy’de Eğitim-Öğretimin  çok iyi olması nedeniyle ileri durumda olduğunu belirtti. Kaymakam Kubilay, “İlçemizde eğitim veren okullarımıza baktığımızda eğitim durumlarının çok ileri durumda olduğunu görüyoruz. Bu eğitim kurumlarımızda eğitim alan çocuklarımız mezun olduklarında girdikleri üniversite sınavlarında da başarı seviyelerinin yüksek olması bizleri gururlandırıyor. Bu yıl ÇTSO Anadolu lisesinden mezun olan 280 çocuğumuzda inşallah üniversite sınavlarında istedikleri bölümleri kazanırlar. Mezun olan tüm çocuklarımıza da bundan sonraki yaşamlarında ve eğitimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

BU YIL 280 ÇOCUĞUMUZ MEZUN OLDU

ÇTSO Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Türk’te yaptığı konuşmada “Bu yıl ÇTSO Anadolu Lisesi olarak okulumuzdan 280 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu bu gün sizlerle birlikte paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bu mutlu günümüzde bizlerle birlikte olmanızdan ayrıca teşekkür ediyorum. Okulumuz bu yıl beşinci yıl mezunlarını veriyor. Okulumuzu yaptıran ve devamlı katkılarını okulumuzdan eksik etmeyen Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. ÇTSO bu yıl okulumuzun doğal gaz tesisatını da yaptırdı. Bu konuda da ÇTSO yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER TEK TEK TANITILARAK DİPLOMALARI VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından mezun olan 280 öğrenci sınıflarının temsilcileri tarafından tek tek tanıtıldıktan sonra diplomaları verildi.Öğrencilere diplomaları Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay,İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Okul Müdürü Ahmet Türk ve sınıf  öğretmenleri tarafından verildi.

KEP VE CÜBBE ATMA SIRASINDA  BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

 Programın sonunda okul merdivenlerinde yerlerini alan 280 öğrenci önce keplerini sonrada cübbelerini havaya attılar. Veliler bu manzarayı görüntülemek için cep telefonları ve fotoğraf makineleriyle anı ölümsüzleştirmek için bir birleriyle yarıştılar. Bazı veliler iyi görüntü yakalayabilmek için izdiham yarattı. Diploma töreninde öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı  ve sevinçli oldukları görüldü.

Haber/Seyit SÜREN