"Çerkezköy'den hasta sevkiyatını önlemek istiyoruz"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri Hasan İşcan,Halit Er,Mehmet Çelebi, Kamil Yiğit,Ercan Erdoğan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile birl

GÜNDEM 10.06.2014 19:00:00 0

ÖNCE İRMET HOSPİTAL ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindeki ilçe yönetimi önce  Namık Kemal Bulvarın’da  yeni hizmete açılan İrmet Hospital’i ziyaret etti. AK Parti heyetini Hastane ortaklarından ve Hastane Başhekimi Op.Dr.  Ahmet Türker,Başhekim Yardımcısı Op.dr. İrfan Tombalak,İrmet Müdürü Alper Atasoy ve İrmet Halkla ilişkiler ver Hasta Hakları Sorumlusu Leyla Alkan karşıladı. Türker ve Başhekim yardımcısı Tombalak AK Parti Çerkezköy ilçe yönetimini başhekim odasında ağırladı.

“ÇERKEZKÖY’E VE BÖLGEYE GÜZEL BİR SAĞLIK KURUMU KAZANDIRMANIZDAN GURUR DUYDUK”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ziyarette yaptığı konuşmada yeni hastanenin Çerkezköy’e ve tüm Trakya bölgesine hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Öncelikle siz değerli hekimlerimizi böylesine donanımlı ve her şeyi ile mükemmel bir hastaneyi ilçemize kazandırmanızdan dolayı sizleri kutluyorum.İrmet Hospital Çerkezköy’e ve tüm Trakya bölgesine en iyi şekilde sağlık hizmeti vereceğine de inanıyoruz.Hastanenin bu kadar donanımlı ve her şeyi ile mükemmel olacağını hiç düşünmemiştim. Gerçekten mükemmel bir hastane olmuş. İlçemize böyle bir hastane kazandırdığınız için sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

“YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ” 

Başkan Reşat Bahar başhekim Ahmet Türker’e  ve Başhekim  Yardımcısı İrfan Tombalak’a yeni hastanenin eksikliklerinin olup olmadığını var ise yardımcı olabileceklerini belirtti. Başhekim Op.Dr. Ahmet Türker, “yeni hastane olarak zamanında ve anında istediğinizi doktor kadrosunu  hemen oluşturamıyorsunuz.Bakanlık bize şu an 54 yatak kapasitesi ile hizmet vermemizi belirti ve daha sonra yaptığımız bu görüşmelerle ay sonunda 75 yatak kapasitesine çıkacağız. Biz hiç olmazsa 110 olsun dedik ve 110 yatak kapasitesi olduğunda Kardiyoloji bölümünü açalım istiyoruz. Üç ay içinde tüm kadrolarımızı tamamlayarak resmi açılışımızı da yapmayı düşünüyoruz” dedi.

“GEREKLİ MERCİLERE İLETİRİM”

Hastane yetkilileri Başkan Reşat Bahar’dan hastanenin her branştaki hekim kadrosunun tamamlanması ve yatak kapasitesinin arttırılması konusunda yardımcı olmalarını istedi. Başkan Bahar’da  “Siz bize nelerin yapılması yada bu konuda ne ihtiyacınız var ise ben gerekli yazışmaları yaparak Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olduğunu ve bu yönde hasta  yoğunluğunun bulunduğunu da göz önünde bulundurarak  gerekeni Sağlık Bakanlığına bildiririm” diye konuştu.

“TEK İSTEĞİMİZ ÇERKEZKÖY’DEN BAŞKA YERLERE HASTA SEVKİNİ DURDURMAK”

Başhekim Türker  ve Başhekim Yardımcısı Tombalak hastanede tüm branşların faaliyete geçmesini ve başka yerlere hasta sevkiyatının durdurulmasını da istediler.Türker ve Tombalak, “Bizim tek istediğimiz Çerkezköy’den başka yerlere hasta sevkiyatının durdurulmasıdır.Buda hastanemizde öncelikle Beyin Cerrahisi,Fizik,kardiyoloji ve Radyoloji gibi branşların olması gerekiyor. Bu branşları açmamız konusunda yardım etmeniz gerekecektir” diye konuştu.

 

 

 “GEREĞİNİN YAPILMASINI SAĞLAYACAĞIZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Bahar Çerkezköy’ün hızla nüfus aldığını ve her geçen gün gelişerek büyüdüğünü kaydederek, ilçenin sağlık yönünden eksiksiz hizmet vermesi gerektiğine inandıklarını kaydetti.  

OPTİMEDİ ZİYARET ETTİLER

AK partililer daha sonra ise Optimed Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.  Partilileri ise Optimed Hastanesi Genel Müdürü Operatör Doktor Ayhan Arslan konuk etti. Başhekim odasında gerçekleşen ziyarette Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan ve Genel Müdür Ayhan Arslan partililere ziyaretten ötürü teşekkür etti. Başkan Reşat Bahar seçim sürecinde göreve geldiklerini ve o dönem çalışmaların yoğun olması nedeniyle ziyaretleri seçim sonuna bıraktıklarını belirtti. Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, hastanelerinde Çerkezköy’de olmayan branşlarının açılmasını istediler ve bu konuda partililerden destek istedi. Ziyarette konuşan Bahar “ Taleplerini bize iletin. Ben de bu talepleri bakanlığımıza ileteceğim.Bazı hastanelerimizde gerekli branşların olmaması nedeniyle başka hastanelere sevk oluyor. İnşallah  en kısa zamanda Çerkezköy’de olmayan branşların hastanelerimizde açılmasını sağlayarak hasta sevkiyatına dur diyeceğiz”dedi.

AKUT’U DA ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi Optimed hastanesinden sonra Akut Polikliniğini ziyaret etti.  Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Akut Müdürü Akif Başkurt “ Akut polikliniği olarak beş doktor ve on yedi personel ile sağlık hizmeti veriyoruz. Akut Polikliniği olarak kuruluşumuzdan bu yana Çerkezköy’e ve bölge halkına en iyi hizmeti verdiğimizi ve vermeye de devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum “ dedi.

“ GİTTİĞİMİZ HER YERDE ÇERKEZKÖY’Ü TANITIYORUZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe başkanı Reşat Bahar ve İlçe yönetimi son ziyaretini de Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine yaptı. Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi,Türkiye’de bir ilk olarak Çerkezköy’e böyle bir bina kazandırılmasında ön ayak olan Başkan Hayrettin Çetinkaya’yı kutladılar.Başkan Çetinkaya da binanın kazandırılmasının yanı sıra binayı yaptıran Çerkezköy Belediyesine ve dönemin belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.

“BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Başkan Reşat Bahar, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya her zaman yanlarında olduklarını ve gerek derneğe gerek üyelerine gereken desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Bahar, “Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız ve destekliyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarını gidermek bizlerin görevidir. Her insan  birer engelli adayıdır. Sizlerin dernek olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve Çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN